Välj din ålder - SIGNERAD AV JOHN MELLKVIST (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2020-11-13
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Medarbetare
Starby, Catharina (form)
ISBN
B000358822
Välj din ålder - SIGNERAD AV JOHN MELLKVIST (häftad)

Välj din ålder - SIGNERAD AV JOHN MELLKVIST

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad 2020-11-13

BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV JOHN MELLKVIST!

Är det bara i Sverige som vi är så vansinnigt åldersfixerade? Får man vara barnslig hela livet? Hur ska jag få ett jobb jaghar ju fyllt 50 år? Följ med John Mellkvist på en utforskanderesa av åldersbegreppet som med garanti kommer göra dig starkare, gladare och redo för vilken födelsedag som helst!Från första andetaget till sista lever vi med en siffra som viibland är kompis med, men långa perioder våndas vi och vägrar bli äldre. Decennier av ungdomsfixering har gjort att många av oss idag har svårt att se det vackra och unika med åldrandet. Istället uppstår hinder som stoppar oss att leva vår fulla potential. Boken är full av tips och levande exempel,intervjuer och vetenskaplig fakta om hur man väljer vilken ålder man vill vara. Om det går? Om det går!

Förord av Diane Von Furstenberg

John Mellkvist är PR-konsult och framtidsspanaren som bestämde sig för att göra upp med ålderism. Han är landets kanske starkaste röst i samtal kring hur ålder påverkar oss och våra dagliga beslut. 2018 utsågs han av Sveriges regering tillambassadör till Delegationen för seniorarbetskraft och 2019 korades han av tidningen Resume till Årets superkommunikatör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Välj din ålder - SIGNERAD AV JOHN MELLKVIST. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nyttig och välskriven bok!
  Henrik Ahlén, 16 december 2020

  Öppnade mina vyer och inspirerade på flera sätt.
  Detta är ett viktigt ämne, för individen, näringslivet och samhället!
  Bra med alla exempel på situationer där ålderism dyker upp och att det inte bara handlar om äldre utan även yngre är drabbade idag i Sverige.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John Mellkvist

 • Välj din ålder : en bok för alla jämna och ojämna födelsedagar

  John Mellkvist

  Upptäck fördelarna med din ålder och se potentialen i din utvecklin g Det här är inte en bok för äldre utan för alla som blir äldre. Alla mår bäst när människor i olika åldrar möts, inspireras och lär av varandra. Möt stjärnor och vardagshjältar s...