Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
B000359020
Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH (häftad)

Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH

Häftad Svenska, 2020-09-23
179
Finns i lager! Kommer snart. Förboka gärna.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV OLOF LUNDH

Olof Lundh har följt herrlandslaget sedan slutet av 1990-talet och inte missat många träningspass. Nu kan du följa hans resa med laget som kan försätta nationen i trans och få människor att gå in i ett sorgearbete.

Läs om konflikterna, agenterna, grupperingarna, stjärnorna, pamparna, mästerskapen och hur det kommer sig att Sveriges största folkrörelse väljer att lägga sina träningsläger i ett land som inte respekterar mänskliga rättigheter.

Det här är en rapport från pressläktaren och den mixade zonen, en titt bakom kulisserna och de vackra orden. Det här är 19 berättelser om Sveriges mest älskade landslag.

Olof Lundh, född 1966, är journalist på TV4, C More och Fotbollskanalen där han också bloggar och har en podcast. Han skriver även krönikor om idrott och affärer i Dagens Industri. Han utsågs till årets sportjournalist 2015 och tilldelades Per Wendel- priset som årets nyhetsjournalist 2016. Olof Lundh har tidigare gett ut Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll (2016) och Allsvenskan enligt Lundh (2018) på Albert Bonniers förlag. Lundh är en trogen supporter till Leeds United och Landskrona Bois. Han var under hösten i final i frågesportprogrammet Alla mot Alla och ledde dessutom prisutdelningen vid stora journalistpriset.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH
  2. +
  3. Äkta hela vägen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äkta hela vägen av Erik Niva, Martin Mutumba (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olof Lundh