Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar - BOK SIGNERAD AV ELSA BILLGREN (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-04-19
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Hellman, Bea (form) / Wickman, Mira (foto)
ISBN
B000363621
Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar - BOK SIGNERAD AV ELSA BILLGREN (inbunden)

Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar - BOK SIGNERAD AV ELSA BILLGREN

Inbunden Svenska, 2021-04-19
199
Förboka gärna! Förväntad leverans v. 16
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV ELSA BILLGREN

Från sorg, självkänsla och familj. Nu delar Elsa Billgren med sig om allt hon lärt sig om livet genom inredning, loppisbesök och matlagning i sitt sommarhus på Gotland.

Efter ett år präglat av livsomvälvande förändringar och utmaningar bestämde sig Elsa Billgren tillsammans med sin familj för att köpa ett sommarhus i behov av upprustning på Gotland. Inför sina tusentals följare markerade det starten på en resa kantad av både inre och yttre förändring.

Med en blandning av självutlämnande reflektioner och handfasta tips och råd är det en bok som passar alla. Här leds du genom ögonblicket då Elsa fick den traumatiska cancerdiagnosen och guidas med varm hand till best practice då du bjuder in till middag och besöker en loppis.

ELSAS HUSDRÖM innehåller allt från personliga insikter och motiverande texter till praktiska instruktioner och utsökta recept. Kantad med fantastiskt foto av Mira Wickman är det en fullspäckad och vacker utgåva fylld av värme, know-how och djupgående kunskap om vintage och lifestyle.

Elsa Billgren är programledare, vintageexpert och influencer med 100 000 följare på Instagram. Hon har medverkat i både radio och tv för folkkära program som Melodifestivalen, Äntligen hemma och Sommar i P1. Elsas husdröm är hennes tredje bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar - BOK SIGNERAD AV ELSA BILLGREN
 2. +
 3. Portionen under tian: Äta ute - BOK SIGNERAD AV HANNA OLVENMARK

De som köpt den här boken har ofta också köpt Portionen under tian: Äta ute - BOK SIGNERAD AV... av Hanna Olvenmark (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elsa Billgren

 • Presentask med fyra kvinnliga samtidsförfattare

  Gun-Britt Sundström, Elsa Billgren, Martina Montelius, Karolina Ramqvist

  I den här asken samsas berättelser av fyra ständigt aktuella författare: Gun-Britt Sundström, Martina Montelius, Elsa Billgren och Karolina Ramqvist. Du som redan älskar dem, eller du som alltid varit nyfiken på deras författarskap, hittar här fyr...

 • Man kan vinka till varandra från balkongerna

  Elsa Billgren

  Modebloggaren och programledaren Elsa Billgren gör nu skönlitterär debut med sin Novellix-novell Man kan vinka till varandra från balkongerna . Billgren tar oss med till ett blågrönt Italien och en berättelse om vänskap, ung förälskelse och solvar...