Er tredje man - SIGNERAD AV DENISE RUDBERG (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Utgivningsdatum
2021-06-14
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
B000365225
Er tredje man - SIGNERAD AV DENISE RUDBERG (inbunden)

Er tredje man - SIGNERAD AV DENISE RUDBERG

Inbunden 2021-06-14
189
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 24.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.

BOKEN ÄR SIGNERAD AV DENISE RUDBERG.

Stockholm 1941. Det neutrala Sverige verkar inte längre så neutralt efter att en tysk konvoj sänks i de så kallade Östbysänkningarna. Läget trappas upp med Krylbosmällen och när tre svenska jagare exploderar är det svårt att se att Sverige inte är en del av kriget.

Elisabeth, Signe och Iris kämpar på med signalspaningen samtidigt som privatlivet ställs på sin ända. G-byrån rekryterar Elisabeth och plötsligt är hon en gift kvinna och fast i ett triangeldrama. Signe förkovrar sig och en nyfunnen vänskap öppnar hennes ögon. Att räcka till som mamma blir en kamp för Iris när hennes roll plötsligt utmanas från ett oväntat håll. Men det finns inte mycket tid över till annat när tyskarna ifrågasätter Sveriges neutralitet och oron eskalerar.

Er tredje man är den tredje delen i Denise Rudbergs historiska spänningsserie Kontrahenterna. Elisabeth, Signe och Iris är baserade på författarens egna farmor och två mormödrar och lyfter fram kvinnors historia.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier som sålt i fler än 4 miljoner exemplar sedan debuten år 2000. Kontrahenterna är serien hon väntat hela sitt liv på att skriva och mottagandet från läsarna har varit överväldigande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Denise Rudberg