SIGNERAT: Kring denna konst plus print - Signerade av Stina Wollter (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
294
Utgivningsdatum
2021-05-06
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
B000367821
SIGNERAT: Kring denna konst plus print - Signerade av Stina Wollter (inbunden)

SIGNERAT: Kring denna konst plus print - Signerade av Stina Wollter

(85 röster)  |  Läs 19 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-05-06
319
 • Finns i lager!Kommer snart. Förboka gärna.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK OCH PRINT SIGNERADE AV STINA WOLLTER

Det exklusiva signerade printet heter Juldans och är 290 x 200 mm i formatet.
Sedan mer än trettio år tillbaka har Stina Wollter varit yrkesverksam konstnär. I Kring denna konst får vi kliva in i hennes rika konstnärskap, in i berättelserna bakom bilderna, och händelserna bakom berättelserna.

Boken innehåller ett rikt urval av Stinas egna verk genom årtionden - från måleri och teckningar till kollage, skulpturer och foton. Den är både indelad i kronologiska avsnitt som baseras på teman och erfarenheter i hennes eget liv, och här och där får vi även djupdyka ner och stanna upp i enstaka verk. Hon beskriver hur konsten och livets händelser vävs samman och påverkar varandra i ett växelspel där konsten står för både ett tryggt rum och ett sätt att kommunicera med omvärlden och samtidigt förstå och bearbeta den.

Kring denna konst ger ingångar och öppningar till en värld som av många kanske upplevs som sluten. Det är en bok om människan, skapandet och kreativitetens kraft. Om livet i konsten och konsten i livet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. SIGNERAT: Kring denna konst plus print - Signerade av Stina Wollter
 2. +
 3. Tim : Biografin om Avicii

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tim : Biografin om Avicii av Måns Mosesson (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 19 recensioner av SIGNERAT: Kring denna konst plus print - Signerade av Stina Wollter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Magiskt vacker bok!
  Karin, 23 augusti 2021

  En magiskt vacker och berörande bok till både bild och text! En bok att återkomma till ofta, jag har den liggande på mitt soffbord så jag kan göra det enkelt.

 2. Kring denna konst
  Elizabeth Johansson, 8 juli 2021

  Jag gav den signerade boken till min dotter, som älskar Stina Wollter.
  Det är en mycket vacker bok och dottern blev mycket glad.

 3. Stinas bok
  Agneta Franzén, 7 juli 2021

  Det lilla jag sett hittills verkar mycket positivt. Detta är en bok som jag kommer att ta god tid på mig för att läsa och titta på bilderna. Hennes signering är magnifik, personlig och ett fint minne.
  Min dotter Jenny kommer att få boken när jag är klar för hon älskar och beundrar Stina. Dessutom gav Stina henne en fribiljett när hon var i Motala och hade en föreställning.

 4. En upplevelse bok
  Agnetha Hogmalm, 7 juli 2021

  Jag förstår att det ligger ett väldigt arbete bakom denna bok. Från Stinas sida naturligtvis, men också från de som har hjälpt henne.

 5. Köp den!
  ewmaja, 7 juli 2021

  Otroligt fin och vacker konstbok, en upplevelse för sinnet. Om man bara ska köpa en bok i år - köp denna. Lyckades få ett signerat ex.

 6. Om att ta makten över sin egen berättelse.
  Mari-Louise Boström, 7 juli 2021

  Stina Wollter förbehåller sig rätten att berätta sin egen historia! Så klokt! Så inspirerande! Så tänkvärt och så läsvärt! Tack!

 7. Underbar!
  Karin Schylberg, 7 juli 2021

  Älskar Stinas konst och tankar. Boken är späckad med bilder och tankar om livet och på ett så äkta och vackert vis.

 8. Fantastisk
  Catharina, 7 juli 2021

  Gav den till min mamma som sträckläste ut den från pärm till pärm. Hon är helt lyrisk över boken och över Stina Wollter.

 9. Kring denna konst
  Anna Karlsson, 29 juni 2021

  En helt fantastisk bok helt enkelt. Den är inte bara vacker, den är också viktig och väldigt aktuell. Egentligen borde alla läsa den. Något för skolorna kanske?

 10. Konst för alla
  Anna Gustafson, 28 juni 2021

  Har fått upp mina ögon för konst på ett helt annat sätt.Att sen få följa med Stinas resa i konsten och som tydliggör vad hennes verk har för betydelse för alla. Oavsett om man är konst kunnig eller som för "en som mig" som inte kan något.

 11. Kloka tankar
  Käringen, 28 juni 2021

  Lite hoppig men som livet är upp o ner, berg o dalar. Mycket igenkännande! Tänkvärda meningar och underbara bilder! En måbra bok!

 12. Helt underbar livsbejakande konstbok
  Lisa, 25 juni 2021

  Stina Wollters konstbok är så inspirerande. Stina vill med boken att vi ska fånga dagen och livet och att vi ska våga vara den vi är.

 13. Tack!
  Johanna Schauman (Hangö), 25 juni 2021

  En öppen, ärlig och rolig bok. Jag älskar Stinas akvareller och statyetter. Boken är inspirerande. Systerskap trots olika uppväxt och olika liv.

 14. Given presentbok!
  Åse Persson, 25 juni 2021

  Köpte den för att ge bort, men kunde ju inte undgå att tjuvkika. Så fantastiska bilder, för här blev det ju inget läsa av. Kanske måste jag köpa en egen, men det är en given bok att uppvakta med.
  Signerat exemplar förstärker upplevelsen ytterligare!

 15. Fantastisk bok!
  Katarina S J, 25 juni 2021

  Stinas genuina texter tillsammans med hennes berörande konst är en lisa för själen. Den berör hela mitt känsloregister. Köp den!

 16. Essentiell
  Nina, 25 juni 2021

  Så pedagogisk så livsklok så full av visdom som endast få kan förklara, läs, titta på bilderna tänk och bli full av liv och konst!

 17. Stina Wollter kring denna konst.
  Iréne Rydén, 25 juni 2021

  Jag kände inte till Stina så mycket om vad hon gjorde. Började följa henne på Instagram. Vilken konstnär hon är. Så jag var bara tvungen att köpa hennes konstbok, och så fick jag den signerad också.
  Hon besitter en stor begåvning, man kan inte annat att älska hennes konst och utryck. Nu ligger den på mitt soffbord så alla som besöker mig får tillfälle att bläddra och njuta.
  Hon får högsta betyg av mig.

 18. Kring denna konst
  Anna-Stina Svakko, 25 juni 2021

  En otrolig bok som berör på många sätt. Bra uppbyggd med kapitel. Jag kan välja hur mycket jag vill läsa i stunden.

 19. Konst för alla
  Ninna, 25 juni 2021

  Stina gör konsten tillgänglig för alla, den är ärlig och naken utan en massa obegripligt trams. Som en varm skön trygg filt att kura in sig i eller gripande så att tårarna flödar .
  Den väcker många känslor och lämnar nog ingen oberörd.

Visa alla 19 recensioner

Fler böcker av Stina Wollter

 • Kring denna kropp

  Stina Wollter

  Med vidöppen blick och personlig röst berättar Stina Wollter om människor, möten och händelser som påverkat henne. Hon ger sig ut på en slags upptäcktsfärd i den egna kroppens historia. Vad har berört, invaderat, påverkat, lyft och sänkt den? Det ...

 • Kring denna konst

  Stina Wollter

  Sedan mer än trettio år tillbaka har Stina Wollter varit yrkesverksam konstnär. I Kring denna konst får vi kliva in i hennes rika konstnärskap, in i berättelserna bakom bilderna, och händelserna bakom berättelserna. Boken innehåller ett rikt urval...