SIGNERAD: Vår mamma Lill-Babs - Signerad av hennes tre döttrar (inbunden)
På topplistor
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
The Book Affair
ISBN
B000373422
SIGNERAD: Vår mamma Lill-Babs - Signerad av hennes tre döttrar (inbunden)

SIGNERAD: Vår mamma Lill-Babs - Signerad av hennes tre döttrar

Inbunden Svenska, 2022-04-19
229
  • Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 16
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.

BEGRÄNSAD UPPLAGA SIGNERAD AV LILL-BABS TRE DÖTTRAR

För första gången skriver Lill-Babs tre döttrar Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen tillsammans i bokform om sin hyllade mamma. Ett unikt gemensamt projekt där de delar personliga minnen, bilder och tankar om en av vår tids mest folkkära artister, ur sina olika perspektiv.

I boken Vår mamma Lill-Babs får vi komma bakom kulisserna i både turnélivet och familjelivet och lära känna artisten, förebilden och mamman Barbro Svensson genom döttrarna Monica, Malin och Kristin

"Vi vill hylla dig för den mamma du är. För allt du gjort och allt du kämpat för. Du har inspirerat så många. Det kommer fram vänliga människor var och varannan dag och pratar om dig. Och i min värld är du med varje dag. Jag pratar med dig, frågar om råd och ber dig följa med på jobb, middagar och äventyr. Din närvaro är påtaglig och du har gjort avtryck för alltid. Inte minst genom hur du spridit vikten av att vi är snälla mot varandra och att vi ser varandra", säger Kristin Kaspersen.

"Vår mamma lärde oss att vi hade ett val, att välja det goda inom oss. Hon och mormor har grundat den kärlek och empati som genomsyrar alla i vår familj. Något som kommer från generationer av kärlek, från mormors farmor Brita, hennes styvmor Hedvig och vår egen mormor Brita. En kedja av starka, goda och empatiska kvinnor", säger Malin Berghagen.

"Mamma såg alla, mycket mer än vi någonsin kommer att göra. På så vis var hon unik. Hon älskade att dela med sig och nu kan vi dela med oss till hennes fans och alla läsare. Nu finns bara minnen kvar av mamma, men de får aldrig ta slut. Därför känns det viktigt att berätta om mamma ur ett dotterperspektiv", säger Monica Svensson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SIGNERAD: Vår mamma Lill-Babs - Signerad av hennes tre döttrar
  2. +
  3. Transformation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Transformation av Rickard Söderberg (inbunden).

Köp båda 2 för 515 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna