SIGNERAD: KULT - signerad av författarna Läckberg och Fexeus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vincent & Mina (del 2)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2022-04-28
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Bandicksson, Marcell (form)
ISBN
B000374429
SIGNERAD: KULT - signerad av författarna Läckberg och Fexeus (inbunden)

SIGNERAD: KULT - signerad av författarna Läckberg och Fexeus

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-04-28

Slutsåld

Unikt tillfälle - boken är signerad av Camilla Läckberg och Henrik Fexeus!

Efter "Box" kommer "Kult" - andra delen i Läckberg Fexeus spänningsserie om det udda utredarparet Vincent och Mina. När en liten pojke försvinner från en förskola på Södermalm i Stockholm sätts polisinspektör Mina Dabiri och hennes kollegor åter på prov. De hittar genast likheter med en tidigare barnkidnappning, som slutade riktigt illa, och förstår att de har med livsfarliga krafter att göra. Allt pekar dessutom på att fler barn kommer att försvinna. För första gången sedan de dramatiska händelserna två år tidigare tar Mina upp kontakten med mentalisten Vincent Walder. Deras relation är lika speciell nu och han visar sig vara användbar även i denna utredning. Men klockan tickar och när de mest skyddslösa blir offer - vem kan då rädda dem?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av SIGNERAD: KULT - signerad av författarna Läckberg och Fexeus. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kult
  Maja, 17 juni 2022

  Vilken härlig kombo Läckberg och Fexeus är! Hon är en lysande deckarförfattare och han underbart nördig med sina siffror. Jag gillar det och vill gärna läsa mer av dem.

 2. En konstiga resa
  Maria Teresa Goulão, 4 juni 2022

  Tyvärr har jag inte fått böckerna. 😟 De är på väg sedan 23:e april. Vet inte om problemet har med post varsomhelst att göra. När jag får dem ska jag gärna lämna en kommentar. Tack

 3. Recension av Jonas Bejfalk
  Jonas Bejfalk, 11 maj 2022

  Väldigt bra bok, det var svårt att slita sig från den. Spännande historia från början till slut, rekommenderar den starkt till alla som vill läsa den.

 4. Kult
  Tina Johansson, 11 maj 2022

  Välskriven och intressant bok. Den var spännande från start ända till slutet. Kunde inte sluta läsa. Väntar redan på nästa bok.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna