SIGNERAD I Spelmästarens händer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Yumi & Tomu (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2022-05-20
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Gustaf Lord
ISBN
B000378424
SIGNERAD I Spelmästarens händer (inbunden)

SIGNERAD I Spelmästarens händer

Inbunden Svenska, 2022-05-20

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV YUMI OCH TOMU

Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner.

De bestämmer sig för att leta reda på vem det är som skickar meddelandena, men inser alldeles för sent att de har gått rakt i en fälla riggad av en person som kallar sig Spelmästaren! Och Spelmästaren har bestämt sig för att fånga Yumi och Tomu en gång för alla. Rackarns bananer!

Snart förstår de dock att de befinner sig i den svåraste utmaningen de någonsin råkat ut för. Köttätande blommor, radioaktiva bananer och alldeles för mycket slajm behöver övervinnas om de ska ha en chans att ta sig ut i friheten igen!

Yumi & Tomu är youtubers från Uppsala som blivit omåttligt populära i målgruppen. Med en intention att göra roliga och kärleksfulla kortfilmer på nätet vill de skapa underhållning med snällare tilltal än mycket annat som finns på Youtube. Och av de många hundratusen följare de har så är det lätt att konstatera att de lyckats.

Denna första bok om Yumi&Tomu är rikt och klurigt illustrerad av Gustaf Lord, på ett sätt som gör att läsaren måste vara extra engagerad i berättelsen. Kanske behöver t o m Yumi & Tomu din hjälp för att klara utmaningarna!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna