SIGNERAD: Spindeln - Signerad av Lars Kepler (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 9)
Antal sidor
530
Utgivningsdatum
2022-10-19
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Originalspråk
Svenska
ISBN
B000379021
SIGNERAD: Spindeln - Signerad av Lars Kepler (inbunden)

SIGNERAD: Spindeln - Signerad av Lars Kepler

(13 röster)
Inbunden,  Svenska, 2022-10-19

Slutsåld

Den signerade utgåvan av Spindeln är tyvärr slutsåld. Här kan du köpa boken i den ordinarie utgåvan, klicka här!

För tre år sedan fick Saga Bauer ett vykort med en hotfull text om en pistol med nio vita kulor - varav en väntar på Joona Linna. Det stod att hon var den enda som skulle kunna rädda honom. Hon visade kortet för Joona, men tiden gick och hotet bleknade som en meningslös provokation. Fram till nu.
En säck med en nästan fullständigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett träd i Kapellskär. På mordplatsen återfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gåtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord.
Joona Linna och Saga Bauer kämpar sida vid sida för att lägga pusslet och rädda de utsedda offren innan det är för sent. Den våldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske är denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnätet.

Om författaren:
Lars Kepler är decenniets största författarskap i Sverige, med fler förstaplaceringar och fler placeringar totalt på bestsellerlistorna än någon annan författare från Sverige eller utlandet.

Lars Kepler är en pseudonym för författarna Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril. De har sålt över femton miljoner exemplar i fler än sextio länder, deras förra bok Spegelmannen blev 2020 års mest sålda bok i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Kepler