En bra plats i skallen - SIGNERAD AV MARCUS BERGGREN (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-07
Förlag
Kaunitz-Olsson
ISBN
B000382626
En bra plats i skallen - SIGNERAD AV MARCUS BERGGREN (inbunden)

En bra plats i skallen - SIGNERAD AV MARCUS BERGGREN

Inbunden Svenska, 2022-09-07

Slutsåld

BOKEN ÄR SIGNERAD AV FÖRFATTAREN.

Kungälv, några år in på 00-talet. Felix, Eddie, Mikko och Andy startar ett band för att bli något. För att komma bort från sig själva. Från allt. För att LEVA. De lyckas direkt. Men bara med att komma bort från sig själva. Vägen hem visar sig vara svårare.

"Det enda jag ville var att befinna mig på en bra plats i skallen, styra in det portabla tankehotellet i en fredad zon. Alla medel var tillåtna, bokstavligt talat."

Marcus Berggren, f. 1990, är uppvuxen i Kungälv utanför Göteborg. Han jobbar som komiker och skribent. "En bra plats i skallen" är hans debutroman.

"Marcus Berggren kan som ingen annan komiker hantera metaforer, vränga meningar, skapa bilder och ställa det vardag-liga mot det absurda. I detta är han en språkvirtuos." - Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marcus Berggren

  • En bra plats i skallen

    Marcus Berggren

    Kungälv, några år in på 00-talet. Felix, Eddie, Mikko och Andy startar ett band för att bli något. För att komma bort från sig själva. Från allt. För att LEVA. De lyckas direkt. Men bara med att komma bort från sig själva. Vägen hem visar sig vara...