SIGNERAD - Framgång: Andras lärdomar och egna insikter (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2022-11-15
Förlag
Mondial
ISBN
B000385021
SIGNERAD - Framgång: Andras lärdomar och egna insikter (inbunden)

SIGNERAD - Framgång: Andras lärdomar och egna insikter

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2022-11-15

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV ANDRA FARHAD!

SKA MAN FÖRÄNDRA VÄRLDEN KAN MAN INTE VARA FÖRSIKTIG

Andra Farhad gör aldrig som alla andra. Hon struntar i regelboken, konventioner och vad andra människor tänker och tycker. Och hon uppmanar dig att göra detsamma.

Det kan vara jobbigt, men det är nödvändigt för att komma dit man vill. Den här boken är inget färdigt framgångsrecept som tvingar dig att springa maraton eller gå upp klockan fem. Istället kommer du förstå att dina förutsättningar inte avgör din framtid och att du kan våga mer, även när det känns skakigt.

I Framgång delar Andra med sig av sina bästa råd om karriär, målsättningar och nätverk, men också om vikten av att vila. Dessutom lär hon dig att förhandla om allt: jobbet, lönen, räntan, lägenhetsköpet, ja, till och med i matbutiken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Framgång : andras lärdomar och egna insikter

    Andra Farhad, Frida Söderlund

    SKA MAN FÖRÄNDRA VÄRLDEN KAN MAN INTE VARA FÖRSIKTIG Andra Farhad gör aldrig som alla andra. Hon struntar i regelboken, normer och vad andra människor tänker och tycker. Och hon uppmanar dig att göra detsamma. Det kan vara jobbigt, men det är nödv...

  • Haja börsen

    Andra Farhad, Frida Söderlund

    VÄGEN TILL MILJONERNA BÖRJAR HÄR! Vill du börja spara i aktier och fonder, men vet inte var du ska börja? Då är Haja börsen för dig! Det är en enkel och rolig guide där du lär dig allt du behöver (och lite till) för att påbörja din börsresa. Och b...

Övrig information

Andra Farhad är en prisbelönt investeringsprofil och grundare av bolaget Börshajen. Hennes debutbok Haja börsen blev en omedelbar succé. Boken är skriven tillsammans med Frida Söderlund.