SIGNERAD - Beroende - en bok om missbruk och vad det gör med oss och dem vi älskar (kartonnage)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-03
Förlag
The Book Affair
ISBN
B000385838
SIGNERAD - Beroende - en bok om missbruk och vad det gör med oss och dem vi älskar (kartonnage)

SIGNERAD - Beroende - en bok om missbruk och vad det gör med oss och dem vi älskar

Kartonnage Svenska, 2023-01-03
199

15% rabatt med kod CM22 i kassan

Gäller endast idag 28/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 1 2023.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte levereras innan julafton.

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV NEMO HEDÉN

Poddprofilen Nemo Hedén har skrivit den viktiga boken Beroende om sin väg ut ur missbruket. Kan du ha problem? Är en anhörig drabbad? Detta är en bok som kommer att göra skillnad.

Beroendesjukdomen är en av våra stora dödliga folksjukdomar. Men trots att var tionde svensk är drabbad pratar vi nästan inte om den. Poddprofilen Nemo Hedén har gjort till sin livsuppgift att ändra på den saken.

Beroende en bok om missbruk och vad det gör med oss och dem vi älskar är en djupt personlig bok med syftet att försöka hjälpa och inspirera människor. Nemo vill avliva alla tabun, missförstånd och fördomar som finns kring sjukdomen. En problematik som faktiskt dödar människor dagligen helt i onödan. Jag har skrivit en bok som jag hade behövt att läsa när jag var i beroendets mörka klor. När jag kände mig ensammast och räddast i hela världen. När det kändes som att livet var slut och som att det inte fanns någon väg ut. Men boken är lika mycket för alla anhöriga. De får lida så otroligt mycket, trots att de är helt oskyldiga , skriver Nemo i förordet.

Boken är tematiskt upplagd och författaren berättar lyhört och kunnigt om alla aspekter av beroendesjukdomen. När är man i riskzonen? Hur hindrar man ett återfall? Vad innebär tolvstegsrörelsen? Vad är skillnaden på nykterhet och tillfrisknande? Hur ska man agera som anhörig? Och kanske viktigast, hur förlåter man sig själv och försonas med sin historia?

Boken tar inte bara upp drogberoende, utan även spel-, socker-, sex- och relationsmissbruk. Inte sällan visar det sig att det är samma bakomliggande mekanismer. Boken innehåller även ett antal intervjuer med några av Sveriges mest erfarna experter inom beroende- och medberoendeproblematik.

Jag vill bidra till att folk lär sig lite mer och att vi skäms lite mindre , skriver Nemo.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SIGNERAD - Beroende - en bok om missbruk och vad det gör med oss och dem vi älskar
  2. +
  3. Ingen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ingen av Nemo Hedén (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nemo Hedén

  • Ingen

    Nemo Hedén

    En gripande livshistoria om att få en andra chans och att ta den . Nemo betyder ingen på latin och i hela mitt liv har jag känt det som att jag inte är någon. Ingen självkänsla. Inget egenvärde. Ingen. I sin självutlämnande bok Ingen berättar Nemo...

Övrig information

.Nemo Hedén driver till vardags två framgångsrika podcasts, En beroendepodd och intervjupodden Nemo möter en vän, och är en flitigt anlitad föreläsare. Han lever som nykter och drogfri sedan över sju år tillbaka. Självbiografin Ingen kom ut 2018.