SIGNERAD - Musslor & morötter - Vardagsrecept på hållbara råvaror (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-05-05
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
B000386222
SIGNERAD - Musslor & morötter - Vardagsrecept på hållbara råvaror (inbunden)

SIGNERAD - Musslor & morötter - Vardagsrecept på hållbara råvaror

Inbunden Svenska, 2023-05-05
203
  • Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 19, 2023.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte levereras innan julafton.

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA SIGNERAD AV LOUISE JOHANSSON.

Louise Johansson, vinnare av Kockarnas kamp 2022, kommer nu med sin första kokbok på tio år. Med utgångspunkt i åtta svenska råvaror som är hållbara utifrån miljö- och klimatperspektiv inspirerar Louise med ett 70-tal recept på snacks, festrätter och framförallt vardagsrecept. Bland favoritråvarorna finns musslorna, som inte bara är underbara på tallriken utan också renar havsvattnet, de fantastiskt lagringsdugliga pumporna som passar till så mycket mer än bara soppa och färska och torkade bönor som är grymma som ensamrätter och dessutom är riktiga proteinbomber. Louise visar hur sill och strömming kan lagas med mer internationell flair, nyttan och nöjet i att äta mer vildsvin och inte minst morotens och grön- och svartkålens stora förtjänster i köket. Slutligen trollar hon bort äppelskammen som så många villaägare dras med om hösten.
Det här är renodlad hemmamatlagning med lättillgängliga råvaror i säsong och som alla gärna kan använda sig mer av - mat som är bra för vår planet helt enkelt.

Louise Johansson slog igenom redan 2011 som den första vinnaren av Sveriges mästerkock. Trots att hon arbetat som kock på topprestauranger, och dessutom tagit sig till final i Årets kock två gånger, bultar hennes hjärta starkast för bra matlagning i hemmakök.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SIGNERAD - Musslor & morötter - Vardagsrecept på hållbara råvaror
  2. +
  3. SIGNERAD: Bullar, bröd & brunch - Signerad av Camilla Hamid

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD: Bullar, bröd & brunch - Signerad av C... av Camilla Hamid (inbunden).

Köp båda 2 för 422 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Louise Johansson

  • 52 helger : årets alla helger på ett fat

    Louise Johansson

    Smaka på vårens späda primörer, bjud in till gardenparty med spansk hetta, frossa i höstens färgsprakande rotfrukter och fira in det nya året med en lyxig nyårssupé! Du hittar allt från enklare rätter som du snabbt svänger ihop när inspirationen t...