SIGNERAD - Hitta motivationen : genom livets toppar och dalar (kartonnage)
Ingår i kampanjer:
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-02
Förlag
Mondial
ISBN
B000387024

SIGNERAD - Hitta motivationen : genom livets toppar och dalar

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2023-01-02

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV MAGDALENA FORSBERG OCH TOBIAS KARLSSON!

Efter våra elitidrottskarriärer har vi lärt oss ett och annat om motivation, disciplin och framgångsrecept. Nu vill vi dela med oss av våra bästa tips, det som fått oss att må bättre längs vägen. Helt enkelt: så här blev vi våra bästa jag!

I Hitta motivationen inspirerar Tobias och Magdalena dig att leva ett hälsosamt, hållbart och roligt liv. Du får tips och råd om kost, träning, återhämtning, tankar och relationer. Och hjälp på traven för att finna ditt syfte. Det är en lättillgänglig och peppande guide kryddad med personliga berättelser om motgångar och framgångar.

Låt Magdalena och Tobias hjälpa dig att hitta motivation i idag, imorgon och alla dagar framöver.

Magdalena Forsberg är före detta skidskytt och har vunnit flera VM-guld, OS-medaljer samt fyra Jerringpris. Idag jobbar hon som programledare och föreläsare.

Tobias Karlsson är dansare och koreograf som blivit folkkär genom sitt mångåriga deltagande i Let’s Dance. Idag jobbar han även som coach och föreläsare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av SIGNERAD - Hitta motivationen : genom livets toppar och dalar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket nöjd med inspirationen!
  Pixie Jonsson, 20 februari 2023

  Jag ser boken som en inspirationskälla, lättläst och härligt att få ta del av deras erfarenheter, Magdalena en stor förebild liksom Tobias Karlsson.

 2. Toppenbok!
  Anna Sundvall, 6 februari 2023

  Bra upplägg på boken med de sex olika avsnitten och spännande att läsa om bergsbestigningen. Tips som man kan ta till sig och även väldigt berörande!

 3. Bra motivation men grafiskt knepig
  Carina Nanker, 6 februari 2023

  Bra innehåll! Sidorna är ganska texttunga, de hade mått bra med fler styckesindelningar, mer luft och mer kontrast mellan bakgrund och text.:)

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna