SIGNERAD - Ett otänkbart öde (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Slottet Wadenstierna (del 4)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2023-03-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
B000387229

SIGNERAD - Ett otänkbart öde

(15 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-03-21

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV SIMONA AHRNSTEDT!

Simona Ahrnstedt är tillbaka med en svindlande kärlekshistoria i en dramatisk brytningstid. Året är 1884, moderna uppfinningar ser dagens ljus, en ny elit kliver fram och kvinnokampen är i sin linda. Den unga Alexandra Rosenkvist befinner sig långt hemifrån, förvisad efter en skandal som skakat societeten. Atle Falk, en man med mörkt förflutet, skickas för att hämta hem henne. På ytan har de inget gemensamt, men medan de färdas genom Sverige till sjöss, via tåg och på hästrygg får de se nya sidor av varandra och förbjudna känslor spirar. Hemma i Stockholm väntar Alexandras konservativa familj - och de har helt andra planer för henne. "Ett otänkbart öde" är en fristående del i den hyllade historiska romance-serien om slottet Wadenstierna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av SIGNERAD - Ett otänkbart öde. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tyvärr spretig
    tove jansson , 19 juni 2023

    Ahrnstedt är en av mina favoritförfattare. Tyvärr var denna boken spretig med olika spår, hade velat ha mer fokus på dynamiken mellan de båda huvudkaraktärerna. Jämför man med boken innan 'De skandalösa' som i mitt tycke är författarens i särklass bästa är denna annorlunda.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt