SIGNERAD - Stacken (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-09-22
Förlag
Weyler Förlag
Dimensioner
38 x 209 x 131 mm
Vikt
710 g
ISBN
B000390645

SIGNERAD - Stacken

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-22

Slutsåld

BOKEN ÄR SIGNERAD AV ANNIKA NORLIN.

Vad är det som händer nere vid vattnet? Emelie har flytt staden för skogen och ser plötsligt en grupp människor. Sju är de, alla med sin egen särskilda förmåga. Någon var här först och är liksom grunden för allt. En annan är så handlingskraftig att hon suttit i fängelse för dråp. En tredje, nykomlingen, är bara så obegripligt vacker. Och så är det Sara, först och främst är det nog hon, alfahonan. Stacken skildrar en grupp människor utanför samhället. Hur hamnade de där, som delar av en grupp där ingen måste klara allt och där alla bidrar med något? Måste man trivas med den roll man tilldelats av andra? Och vad händer när en främling - en Utanförs! - dyker upp och skakar om allt? Annika Norlins första roman, efter den hyllade debuten Jag ser allt du gör, är en magnetisk, rolig och djupt berörande berättelse om kärlek och den outgrundliga makt vi har över andra människor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av SIGNERAD - Stacken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enastående
  AnnaKarin , 12 november 2023

  Otroligt fascinerande historia och välskriven bok. Jag älskade varje stavelse och ser redan fram emot Annikas nästa bok. Högsta betyg!

 2. Läs Stacken!
  Caisa Norman dahlman, 15 oktober 2023

  Så fina personbeskrivningar. Vackert språk. Vill bara veta mer om dem. Annika skriv fler romaner om udda personer i vårt samhälle.

 3. Unik och varm
  Lisa H, 5 oktober 2023

  Fantastisk läsning! Om hur människor söker ett sammanhang och en plats och om hur ledarroller skapas. Ett persongalleri tecknat med så mycket värme.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Annika Norlin