Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN (inbunden) NY
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-11-28
Förlag
The Book Affair
Dimensioner
26 x 205 x 140 mm
Vikt
605 g
ISBN
B000396228
Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN (inbunden)

Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN

(20 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-11-28
209

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN Kan levereras innan julafton

BOK SIGNERAD AV HENRIK WIMAN! BEGRÄNSAD UPPLAGA!

Förboka ett signerat ex och få möjligheten att anmäla dig utan kostnad till Henrik Wimans digitala föreläsning. Läs mer här >>

Henrik Wiman, leg psykolog, har en superkraft och det är att med enkla bilder och tydliga budskap förklara varför vi gör som vi gör och mår som vi mår. Hans mission är enkel: Det ska inte vara krångligt att må bättre.

Läsaren får alla lärdomar som behövs för att hantera sin inre hälsa, från stress, till yvigt känsloliv, destruktiva tankar och livskriser. Boken hjälper läsaren att snabbare upptäcka negativa mentala spiraler och därigenom avsevärt minska risken att hamna i långvarig negativ nedstämdhet, som i sin tur kan leda till depression och sjukskrivning om den inte bromsas i tid.

Det positiva budskapet är att vi faktiskt kan lära oss att hantera de flesta besvären på egen hand eller med hjälp av någon nära oss. Många knutar i känslolivet kan lösas genom enkla men effektiva förändringar i våra beteenden och rutiner.

Du kommer inte att bli lycklig hela tiden, men du kommer att ta vara på de lyckliga stunderna när de väl kommer. Ditt liv blir inte en dans på rosor, men det blir lite enklare och roligare att leva. Livet kommer fortfarande att vara livet. Det kommer gå upp såväl som ner, det kommer vara tufft ibland och det kan vi inte värja oss från. Men med denna bok kommer livet att vara mer på dina egna villkor, inte slumpens , skriver Henrik i förordet.

Henrik Wiman är legitimerad psykolog och bor i Uppsala. Till vardags är han föreläsare, konsult och driver instagramkontot @psykologenhenrik som är Sveriges största inom ämnet psykologi. Målet med hans verksamhet är att förbättra samhällets psykiska välmående.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst, pedagogisk och mycket hjälpsam!
  Bertil, 7 december 2023

  Den är pedagogiskt upplagd, mycket lättläst floskler, och innehåller konkreta råd för att hantera olika vardagstillstånd som stress och ångest. Prisvärd och till stor hjälp i vardagen!

 2. Eget ansvar
  Mikael Eriksson, 7 december 2023

  har man när det gäller att må bra
  Här bjuder författaren på en mängd bra verktyg att ha sin personliga verktygslåda
  för att må bra eller må bättre

 3. Så bra!!
  Paulin, 7 december 2023

  Jag har inte läst klart den än. Vill som inte att den ska ta slut eftersom den hjälper mig så mycket. Mycket bra tips, skriven på ett bra språk, enkel att hänga med i. Och tjock med bra tips och aha-upplevelser på nästan varje sida. Jag gillar kommer tipsa till alla!! Bra jobbat Henrik!

 4. Pedagogisk och lätt att förstå
  Teddy , 7 december 2023

  Till synes komplicerade samband förklaras på ett enkelt sätt med handfasta råd baserade på vetenskap. Utmärkt som bredvidläsning till samtalsterapi.

 5. Rekommenderar verkligen denna bok!
  Daniella Bylyku, 5 december 2023

  Rekommenderar denna bok för både dem som gillar att läsa och inte gillar att läsa, den var lättläst och har så viktigt innehåll!

 6. Handbok för ett mer välmående liv!
  Louice Sörensen, 5 december 2023

  Denna boken är helt fantastiskt! Ger nya vinklar på att hantera allt från vardaglig stress till mer svårhanterlig stress!

  Jag rekommenderar denna till alla! En handbok för ett mer välmående liv!

 7. Rekomenderar boken
  Natalie Chamoun, 5 december 2023

  Jag har kommit halvvägs i boken men den har redan hjälp mig med mycket, som tex med ångesten och panikattacker. Rekomenderar den till alla som har svårigheter med stress,ångest och panikattacker.

 8. En hjälpsam bok
  Sofia , 5 december 2023

  Jag har kontakt med en psykolog via en app. Jag får texter av henne och dessa kan jag bara läsa i telefonen. Jag har saknat en bok att hålla i handen, kunna göra understrykningar och kommentarer i. HÄR KOM DEN! Det som är så fantastiskt är att det Henrik Wiman skriver går hand i hand med det min psykolog säger. Roligt att läsa när jag känner igen, hör med andra ord och blir påmind om hjälpsamma verktyg! Inte en bok att sätta i bokhyllan efter läsning. Ha den framme och läs igen. En bok att slita med sin psykiska hälsa!

 9. Tack!
  Elin, 5 december 2023

  En bok fylld med tips för att må bättre, kämpa vidare, förbättra sin förmåga att hantera livets alla händelser. Ett stort tack till dig Henrik som gjort ett stundvis tungt ämne lättläst och intressant. Vi är många som behöver denna bok - att läsa pärm till pärm och sedan specifikt återvända till avsnitt. Människan är fantastiskt intressant - du Henrik gör oss lite mer begripliga.

Visa alla 9 recensioner