SIGNERAD - Äkta vara - Signerad av Magda Lundberg (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2023-11-10
Upplaga
1
Förlag
Placenta Förlag
Medarbetare
Enström, K.J. Elton (form)
Illustratör/Fotograf
Magda Lundberg
Dimensioner
27 x 200 x 163 mm
Vikt
805 g
ISBN
B000398026

SIGNERAD - Äkta vara - Signerad av Magda Lundberg

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-11-10

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! SIGNERAD AV MAGDA LUNDBERG.

Boken innehåller ett kort där du själv kan fylla i vilken sida i boken du särskilt tänkte på en person. Perfekt om boken är en julklapp. OBS - antalet är begränsat så passa på idag!

Vardagsgalenskapen är kanske det som genomsyrar Magda Lundbergs verk mest. Men det finns också en ömsint kärlek till hennes naivistiska fåglar som smittar av sig på läsaren och de tar upp alla konstiga och allmängiltiga tankar som finns i relationer och i det mänskliga moderna varat. En direkt igenkänningsfaktor och ett skratt tillsammans med ett bakomliggande mörker och destruktivitet. Oftast är det dock bara befriande roligt!

Hennes bilder drar skratt i DN och Sydsvenskan varje vecka och "Äkta vara" är Lundbergs andra bok och debuten "Du är inte här för att ha det skönt" sålde slut två gånger om och tickar på som storpocket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av SIGNERAD - Äkta vara - Signerad av Magda Lundberg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt underbar
  Marie Louise Kold, 20 december 2023

  Köpte boken för att jag älskar Magda Lundbergs teckningar. Ingen överraskning att de är bra. Men BOKEN! Den är så makalöst fint designad, stilren, lite rå, helt enkelt den vackraste bok jag hållit i på länge. En bra match till innehållet, med andra ord.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magda Lundberg

 • Äkta vara

  Magda Lundberg

  Vardagsgalenskapen är kanske det som genomsyrar Magda Lundbergs verk mest. Men det finns också en ömsint kärlek till hennes naivistiska fåglar som smittar av sig på läsaren och de tar upp alla konstiga och allmängiltiga tankar som finns i relation...

 • Du är inte här för att ha det skönt

  Magda Lundberg

  I Magda Lundbergs Fåglar finns en självklar humor som balanserar mellan ömhet för det vardagliga och total galenskap. Fåglarna tar upp alla konstiga och allmängiltiga tankar som finns i relationer och i det mänskliga moderna varat. Som måste finna...