SIGNERAD - Ingen (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vanessa Frank (del 7)
Antal sidor
547
Utgivningsdatum
2024-10-08
Förlag
Bookmark
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
ISBN
B000406851

SIGNERAD - Ingen

Inbunden,  Svenska, 2024-10-08
229
Billigast på PriceRunner
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 41.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

BOKEN ÄR SIGNERAD AV PASCAL ENGMAN

Sjunde delen i den hyllade och prisvinnande serien om Vanessa Frank.

Medan vintern tar sitt strupgrepp om Stockholm skjuts en näringslivstopp ihjäl på en exklusiv privatfest. I en annan del av stan mördas en gängkriminell på ett vattenpipscafé och i takt med att skjutningarna ökar måste polisinspektör Vanessa Frank och kollegorna på Grova brott agera. De står inför ett nytt Sverige där ungdomar nyttjas som barnsoldater. I den nya verkligheten räcker det inte att hitta den som hållit i vapnet för att lösa brotten.

När en lastbil hittas i dikesrenen på E4:an med flera döda flyktingar blir läget i polishuset än mer trängande och Vanessa känner hur situationen håller på att glida henne ur händerna. Miranda Nunez beger sig ut på en farlig färd med båt från Västafrika. Via Europa ska hon ta sig till Sverige där hon till varje pris måste hitta sin son. Drömmen om att ge honom en bättre framtid i Sverige grusas efter att hon hamnar i klorna på människohandlare. Men det finns fler som jagar henne, och av helt andra skäl än hon kan ana.

INGEN är en omskakande thriller om en samtid i förfall. Med journalistisk skärpa berättar Pascal Engman om det nya, hårda Sverige där den organiserade brottsligheten utökar sin makt. Men i mörkret finns också solidaritet och inte minst skildrar Pascal Engman människans allra starkaste drivkraft; att skydda sina barn och ge dem en bättre framtid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SIGNERAD - Ingen
  2. +
  3. SIGNERAD - Hundra dagar i juli

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Hundra dagar i juli av Emelie Schepp (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pascal Engman