Du är här: Start / Böcker om båtliv till vårrusiga priser!

Böcker om båtliv till vårrusiga priser!

Vi har vårstädning i bokskogen. Vi rear massor av böcker om båtar och sjön till fantastiska priser, så passa på! Priserna gäller t.o.m. 10 juni 2012 eller så långt lagret räcker.

Köpa segelbåt : tips till dig som ska köpa segelbåt

Köpa segelbåt : tips till dig som ska...

Eje Wåhlstedt

Köpa segelbåt är den perfekta guiden att ha med sig på fritidsbåthandelns stormande hav. Här får du veta vilken typ av segelbåt som passar bäst i de vatten och för det ändamål du tänkt använda den.

Stora boken om segling  : en nödvändig bok för alla seglare, från nybörjare till jorden runt-seglare

Stora boken om segling : en nödvändi...

Jeremy Evans, Pat Manley, Barrie Smith

Stora boken om segling är den kompletta, praktiska handboken fylld med steg för steg-instruktioner, actionbilder, förklarande diagram och bra tips på hur du ska få ut det mesta av din segling!

198:-Köp
329:-Köp
Vårda din plastbåt : renovering och underhåll

Vårda din plastbåt : renovering och u...

Björn Peter Behrens

Vårda din plastbåt beskriver underhåll och renovering av glasfiberskrov, analyserar problemen med äldre plastbåtar och hur du kan komma till rätta med dem.

En otrolig seglats

En otrolig seglats

Tristan Jones

Den första volymen i Nautiska Förlagets nya Klassikerserie är en milstolpe bland seglingsberättelser. På sitt oefterhärmliga maner berättar Tristan Jones om fantastiska äventyr under seglingar på Titicacasjön, i Döda havet, Röda havet och genom Amazonas.

Slutsåld Slutsåld
Med båt genom Europas kanaler : Donau, Rhen och Rhône

Med båt genom Europas kanaler : Donau...

Lars Hässler

Lars Hässler är segelveteran med lång erfarenhet av havssegling, men också av färder på Europas inre vattenvägar - kanalerna. Europas kanalsystem är väl utbyggt och ger upplevelser av ett annat slag än de vanliga turistresemålen.

Vårda din träbåt : renovering och underhåll

Vårda din träbåt : renovering och und...

Björn Peter Behrens

Till för någon generation sedan var det allmänt känt bland båtfolk hur man vårdar sin träbåt. I dag är kunskapen om hur man byter ett bord, dukar om ett däck, blandar sina egna linoljefärger och sin egen mönja m.m. förbehållen ett fåtal entusiaster.

Slutsåld
198:-Köp
Miniskepparen : båtpyssel & sjökunskap för de yngre besättningsmedlemmarna

Miniskepparen : båtpyssel & sjökunska...

Carina Norberg

Miniskepparen innehåller det mesta som ingår i en förarintygskurs för vuxna, men på ett enklare sätt. Här hittar du många roliga övningar och förklaringar som handlar om saker du kanske har funderat över när du har varit ute på sjön, i form av korsord, frågesport och övriga tips och trix.

Seglingar i Medelhavet, Svarta havet & Röda havet

Seglingar i Medelhavet, Svarta havet ...

Lars Hässler, Marie Blomqvist

Lars Hässler fortsätter sina seglatser med "paying crew" på båten Jennifer, under somrarna i Medelhavet. De senaste två åren har han även utforskat Svarta och Röda havet.

Slutsåld Slutsåld

Listan innehåller 0 träffar.