Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2017-08-29
Upplaga
1
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Frisk, Anneli (form)
Illustratör/Fotograf
Anneli Frisk
Dimensioner
203 x 158 x 20 mm
Vikt
464 g
SAB
Bv
ISBN
9789188635952

Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2017-08-29
189 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sociala medier har revolutionerat och liberaliserat det fria ordet. De har brutit mediernas informationsmonopol och gett alla en chans att nå ut. De har även demokratiserat det offentliga samtalet, det har aldrig varit så lätt för vanliga människor att få kontakt med olika sorters makthavare som nu. Det brutna informationsmonopolet har också lett till en perspektivförskjutning och att vi idag har en större mångfald. Sociala medier har vitaliserat det offentliga samtalet det är något vi alla tjänar på. Vilken inverkan har sociala medier på vår världsuppfattning? Hur kan man använda dem i syfte att just påverka debatten och politiska beslut? Är kanaler som Twitter och Facebook ett hot eller en möjlighet? Det finns mycket mer som är bra än dåligt med sociala medier och där finns betydligt mer kärlek än hat. Glöm inte det. Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare som själv byggt sin karriär via plattformar på sociala medier. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar www.uvell.se och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier
  2. +
  3. Den banala godheten : mångkultur, integration och svenska värderingar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den banala godheten : mångkultur, integration o... av Ann Heberlein (häftad).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecca Weidmo Uvell

  • Vad håller ni på med?

    Rebecca Weidmo Uvell

    Blir du förbannad över slöseriet med skattepengar? Är hyckleri något av det värsta du vet? Vill du veta vad som sker i de skrymslen och vrån media förbiser? Då är det här boken för dig. Rebecca Weidmo Uvell har de senaste åren jagat slöseri, hyckl...

Bloggat om Nätsmart - en guide till påverkan genom s...