Användarprofil Ylva Nilsson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Ylva Nilsson

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Trogen intill döden

Läsvärd

18 juli 2018

Jonas Moström är i gott sällskap av många bra deckarförfattare i Norden, men tillhör inte dem som sticker ut. Man får ändå säga att han skriver bättre o bättre för varje bok han ger ut. Denna är spännande men kanske lite förutsägbar. Kan bero på att jag läst alla hans tidigare böcker och lärt mig lite hur han tänker :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Pappas Pojke

Sååå bra!

18 juli 2018

Emelie Schepp är en av mina stora favoriter och Pappas pojke gör nog ingen besviken. Janas bakgrund och hennes agerande hade lätt kunnat bli för otroligt och "icke trovärdigt" men ES gör att det funkar.....BRA! Mycket bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

I stoft och aska

Finurlig men lite seg

18 juli 2018

Jag gillar Anne Holt men som vanligt är handlingen lite seg. Spännande iaf eftersom hon är så skicklig på att hitta samband och trovärdiga sammanträffanden. Läsvärd om man har tålamod.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Djävulsdoften

Nu har jag fått nog!

9 april 2018

Sedan första boken med Malin Fors, har jag troget följt hennes arbete och eländiga privatliv. Har haft lite svårt med de avsnitten där mordoffret "talar" till Malin och ber henne att hitta mördaren, men för övrigt har mordhistorien varit så pass bra att jag gillat böckerna. När jag nu läst Djävulsdoften står det klart att jag överger Malin. Denna bok är bara en enda lång förnedring och misär och tyvärr är inte mordhistorien speciellt engagerande. Malin är konstant berusad (ibland redlöst) genom hela boken, köper sex och sjunker djupare och djupare ner i dyn för varje kapitel. Det enda som talar för boken är att de mördade har slutat prata med henne.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej