Användarprofil Kristina Norrman / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Kristina Norrman

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Himmelstrand

Svår att lägga ifrån sig

12 maj 2016

Denna bok var helt otrolig! Om du är en älskare av skräck så är denna bok ett måste! En av Ajvides bästa, så fängslande, oväntad och man får som läsare verkligen tänka och klura för att försöka pussla ihop bitarna. Denna bok kommer antingen lämna dig att längta efter mer för att lista ut vad som verkligen hände, eller så kanske du lägger några av pusselbitarna på plats. För att sedan se vad Rörelsen har att fylla i luckorna med!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gerald's Game

Fängslande men inget för den veka

1 maj 2016

Stephen King för mig är en personbeskrivare. Han lyckas alltid med att under bokens gång få en att ta del av personen djupaste tankar, minnen, utseende och känslor. Denna bok handlar mer om Jesses tankar och förgångna liv än om själva händelserna. Under tiden hon ligger fängslad utan vetskap om hon kommer komma därifrån levande eller inte får man följa med henne på en resa in i hennes djupaste sinnen. Då förstår man efter boken gång vart varelserna kommer ifrån, vad som gör så att henne hjärna går amok och livet ger henne ett val, leva eller dö.

Denna bok är något för dig som läst av Stephen King innan, som vet att det börjar som en vanlig bok men spårar sedan ut och blir mer och mer konstigt och misstänksamt. Men det är otroligt fängslande, när man läser verkar det som man inte är intresserad, som inget händer, Men när man då efter läst 50 sidor ser tillbaka, inser man att man har fått red apå en persons livshistoria och hennes val om liv och död i nuet. Jag skulle säga att läs boken, ge den en chans. För du kommer inte ångra en sekund av det!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej