Användarprofil Annica i norr / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Annica i norr

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Du tillhör mig

Ruggigt bra

22 april 2004

Sträckläste boken på 2-3 dagar. Det är en av de få böcker där man får känslan av att befinna sig i bokens handling.Den är en mix av thriller/rysare med passion, begär, svek och farliga sinnen... Har aldrig läst liknande. Språket i boken är lite råbarkat vissa gånger, vilket gör den kvinnliga huvudpersonen till en mycket känslosam person som följer sina känslor, vilket i kärlekens tecken förvandlas till något helt annat...Mycket sensuell och läsvärd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Djuren Kring Mitt Björngömsle

Tiden glöms bort...

25 februari 2004

Min kille är jägare och detta är första jaktboken jag läst-kan vara den bästa!?! Så skönt att läsa om att bara vara i naturen - nyfikenhet på djur och intresset författaren har lyser genom klart. Det är en lisa för knopp o själ att läsa denna bok, som inte innehåller komplikationer eller negativa saker som tex från romaner eller såpornas värld!Alltså: vackert, renande, intressant, livsglädje! :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grabben I Graven Bredvid

Härlig!

24 november 2003

En kort roman där två språk och två världar möts och ska klara att kommunicera med varandra.Boken och filmen är lika härliga!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskade barn

Djupet finns

4 november 2003

Läste denna för et tag sedan och blev infångad mestadels utav författarens språk,ett lite gammeldags språk där man inte kan eller får lov till att läsa fort, utan suga på varje mening och känna in. Handlingen är väl inte den mest spännande men ur personutvecklandets mening är den bra.Texten genomsyras av en lite andlig närhet och med skörhet, närhet blandat med passion och livsångest kryddas den ihop till ett bra alster. Inte ett storverk men ur en kvinnosynvinkel där frihet på olika plan får komma till tals.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej