Användarprofil Trialer / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Trialer

Antal betyg: 8
Antal recensioner: 8

Tango i Tabernaklet

Trevlig läsning

14 januari 2019

Jag hade stor behållning av boken under hela läsningen. Det känns skönt att läsa en bok där det inte finns en massa intriger och hemskheter. Man blir fängslad av berättelsen och personerna i den och mår bra av att läsa den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hundraettårningen som tänkte att han tänkte för mycket

Lika bra som Hundraåringen

23 december 2018

Jag gillar Jonas författarskap och stil. Han gjorde mig inte besviken utan jag njöt av att läsa boken och hans sätt att låta 101-åringen kritisera världens ledare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kallbrand

Lika bra som övriga i serien

8 november 2018

Denna är minst lika bra som de övriga i serien kanske t.o.m. den bästa. Jag blev inte besviken, hade svårt att lägga ifrån mig den. Nu har man lärt känna huvudpersonerna och längtar redan till nästa bok som jag hoppas skall komma.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Höstsol

Spännande och en ny vinkling

15 augusti 2018

Den är mestadels spännande och realistisk. Det finns andra författare som ger ut böcker på samma tema med en hotfull och korrumperad rysk regering bl.a. "Hot över Östersjön" men denna går ett steg längre med en regelrätt invasion. Den är verkligen realistisk med alla detaljer och med svenska familjeproblem. Man får en otäck känsla att allt kanske redan pågår i smyg. Nu är slutet inte i min smak jag tycker att plötsligt blir den overklig och jag tappar intresset därför drar jag av en stjärna på betyget som annars hade blivit 5.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Värt att dö för

Riktigt spännande

13 juni 2018

Hade svårt att släppa boken då är den bra. Om man skall säga något negativt tyckte jag att slutet inte riktigt höll måttet, jag hade förväntat mig mer och kanske var det lite onödigt mycket våld.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hot över Östersjön

Spännande politisk thriller

1 december 2016

Första gången jag läser något av Tom Clancy och det kommer säkert att bli fler, jag hade svårt att lägga den ifrån mig speciellt mot slutet. Det är ju en fiktiv historia men det finns många likheter med nutiden som gör den extra intressant att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sov du lilla videung

Tack för ytterligare en bok i serien!

18 november 2016

En mycket bra bok kanske den bästa de skrivit i serien. Ämnet är högaktuellt och huvudpersonerna i boken är beskrivna på ett sätt som gör att man vill hela tiden veta mer om dem.
Den är väldigt bra uppläst och jag väntar redan på nästa bok som jag hoppas skall komma snart

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hon som måste dö

Den bästa i serien av Lagercranz

29 september 2019

Den var den bästa i Davids serie om Millenium men den kommer inte upp i Stig Larssons klass. Han får inte fram huvudpersonernas personligheter som Stig lyckades med. Jag reagerar på att det språkbruk som används känns lite amatörmässig och gör att betyget dras ner något. Handlingen är bra men rörig speciellt mot slutet, svårt att hålla isär personerna. Det känns som att han stressat fram boken utan engagemang.
Boken är läsvärd. Skulle han skriva en till skulle jag läsa den.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej