Användarprofil M / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av M

Antal betyg: 12
Antal recensioner: 12

Twilight: The Graphic Novel, Vol. 1

SERIÖST! KÖP DEN!!!

28 februari 2018

Helt underbar!!!

Illustrationerna är sjukt snygga!!!
Karaktärerna är väldigt nära, om inte nästan exakt så som jag själv ser dem i mitt huvud när jag läser boken. Den här versionen ligger någonstans mellan originalboken och filmen. Den följer boken, men eftersom den är i serieform så kommer såklart inte allt med, och vissa av lösningarna på förkortade scener och dialoger, påminner lite om hur de lade upp det i filmen. Trots det så följer de bokens tidslinje och vi får se sådant som inte visades i filmen.
De flesta av illustrationerna är i gråskala / svart & vitt, men har även sidor i färg här och där för att ge extra effekt, som ibland tonar ut till sepia och vidare till gråskala. Sidorna är av blankt papper som är tjockare än en vanlig boksida. Det engelska språket är också enkelt att följa.

Jag kommer definitivt att köpa alla delar som kommer ut.
Jag tror även att den här grafiska versionen av Twilight kan vara ett alternativ för dem som vill veta mer av historien än vad som visas i filmerna men som inte gillar att läsa textböcker. Den är också trevlig att använda när man vill göra en snabb omläsning av historien, ..eller bara allmänt njuta av de snygga bilderna. :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej
Sailor Moon Box Set 2

Snygg i bokhyllan, charmiga och söta böcker.

4 februari 2017

Fin box med ett ark klistermärken till. Böckernas handling (bok 7-12) är också väldigt bra och söta. Nostalgi från när man växte upp med TV serien. Kul att läsa originalhistorien. :)

Böckerna har även vissa sidor i färg som sedan övergår till svart och vitt. Jag tror att skillnaden på den här upplagan och den äldre från 90-talet är, förutom framsidornas bilder, att författaren/ illustratören, har renodlat/ redigerat dem och gjort skarpare detaljer och renare linjer. Jag har för mig att jag har sett äldre exemplar där samma bilder ser lite mer skissaktiga ut med fler streck runt sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej