Användarprofil Ida H / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Ida H

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Bättre bilder / Grunderna

En bra grundbok som ger konkreta tips

20 mars 2011

Har sedan tidigare Scott Kellbys böcker och tycker att denna är bättre om man står inför beslutet att köpa en grundläggande bok. Bättre bilder/Grunderna är mindre glättig och utan konstiga rubriker som inte syftar till innehållet i texten som det är i Kellbys böcker. Formatet är bra och boken är lätt att ha med sig. Täcker in det mesta på en övergripande nivå. Även om inte detaljerna finns så ger det i alla fall en hint om vad man behöver söka vidare inom.
En prisvärd bok som inte kostar mer än 2 fototidningar men som ger desto mer info. Gillar att det finns ett kort stycke som förklarar de stora begreppen som ljuskänslighet, brännvidd, skärpedjup etc. Detta avsnitt skulle dock kunnat utökas ännu mer. För mig som ganska nyligen börjat intressera mig för foto var detta en bra bok som gav mycket inspiration och handfasta tips som det säkert tagit lång tid att lära mig genom "Try and error"-metoden.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättre bilder / Fotoprylar

Bra grundbok

3 februari 2012

Tyckte denna boken var riktigt bra. Den ger en övergripande bra bild av detta gytter av fotoprylar som finns. Bra register vilket gör att man lätta kan slå upp något man undrar över. Boken går inte på djupet så vill man ha ännu mer utförlig info får man söka vidare, men som sagt en bra start för att förstå det mest grundläggande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej