Användarprofil Christina / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Christina

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Amsterdam

Amsterdam med flera orter i Holland

15 mars 2016

Jag har sökt efter litteratur om information över Holland, inte bara Amsterdam. Denna bok innehåller även beskrivningar och tips om ett flertal orter runt Amsterdam. Detta tycker jag dock skulle framgå i beskrivningen om boken. Jag fann många av de orter som vi är intresserade av att besöka, tyvärr inte alla.
Mitt intryck är att denna boken är den bästa som finns på marknaden just nu på, på svenska språket. Innehållet är kortfattat, men informativt och med hänvisningar till lokala hemsidor. Rekommenderas varmt.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svart gryning

Svart gryning

15 mars 2016

Spännande uppföljare av Springfloden och Den tredje rösten. Man får en känsla av att man är bekant med personerna, med Olivia, Stilton och Mette m fl. Det handlar inte bara om brotten utan också om deras liv och relationerna till varandra. Böckerna är svåra att släppa, man måste få veta hur det går! Eftersom fallen i böckerna är separata kan man läsa dem fristående, men jag rekommenderar nog ändå att man läser böckerna i följd. Jag väntar med spänning på nästa bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Italy 2014 A4 spiral atlas

Detaljerad kartatlas

31 januari 2014

Jag har tidigare erfarenhet av den franska motsvarigheten och var då mycket nöjd. Dessutom gör spiralbindningen att det är lätt att bläddra. Markeringarna till att hitta nästa sida är tydliga och bra. Formatet A4 upplevs inte som otympligt när man som kartläsare använder den under färd. Vad jag saknar är en lös karta som täcker hela landet att ta ut och kunna ha bredvid vid planeringen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej