Användarprofil Hadar Svan / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Hadar Svan

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Kollaps : livet vid civilisationens slut

Ger en trovärdig analys över var samhället är på väg....

3 juni 2013

Ger en trovärdig analys över var samhället är på väg. Det kändes som en bok man kan se sig själv gå runt med ringandes en klocka nere vid centrum och skrikandes om att kollapsen snart är här och att det är dags att sätta lite potatis.

5 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vad är pengar? : allt du velat veta om världsekonomi...

Rent innehållsmässigt är detta en bok som beskriver...

3 juni 2013

Rent innehållsmässigt är detta en bok som beskriver hur pass galet det nuvarande ekonomiska systemet faktiskt är, fast gör det rätt långt ifrån något sorts revolutionärt vänstertänk. Gällande formatet så är det dessvärre rätt bristfälligt i och med att det bara är krönikor som är redan publicerade i Svenska Dagbladet. Upplägget är inte särskilt pedagogiskt utan man bör nog närma sig denna bok med en hel del förkunskaper om hur ekonomin fungerar för att få ut något av den. Skulle mycket hellre vilja läsa en bok där Cervenka har utvecklat varje ämne till ett genomarbetat kapitel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Okända djur

Riktigt random texter

27 april 2011

Blandar dagboksinlägg, blogginlägg, poesi, debattinlägg, brev, etc. till något svårgreppbart fast alltjämt skönt suggestiv i en alienerad form. "Okända djur" är boken som skulle gå in på biblioteket med en ryggsäck av vapen för att äntligen ge igen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej