Användarprofil Elisabet Tärneberg / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Elisabet Tärneberg

Antal betyg: 8
Antal recensioner: 6

Quiet

En toppenbok. Både personlig och vetenskapligt...

19 september 2013

En toppenbok. Både personlig och vetenskapligt förankrad med många intervjuer och exempel från både samhällsliv och privatliv. Författaren, själv introvert, utgår i mycket från egna erfarenheter. En viktig bok idag, där fokus länge har legat på att vara extrovert för "att lyckas"! Inspiration för alla som känner sig mer introverta och en tankeställare för de extroverta. Författaren betonar att båda behöver varandra!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Guds lilla gröna : lite lugn och ro när livet går fö...

En liten bok med vackert omslag i grönt, att öppna och...

19 september 2013

En liten bok med vackert omslag i grönt, att öppna och ta till när man bara behöver ett ord för att komma i balans igen, få tröst eller inspiration. Enkla ord att bära med sig i hjärtat som en hjälp under dagen eller natten, om det är svårt att sova. Fin presentbok dessutom.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hur jag lärde mig förstå världen

Intressant och lärorik läsning

31 maj 2018

En personligt skriven biografi, lärorik och intressant. Högaktuell om skillnaderna mellan den rika och fattiga världen. Författaren bjuder på sig själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skatten på Trollholmen

Oväntad skatt

12 maj 2017

En charmig seriebok med västkustatmosfär! Alla roliga detaljer i bilderna ger mycket att upptäcka. Vi möter gemytliga huvudpersoner - det är hjälpsamhet och gemenskap som gäller - bara en "otäck" figur dyker upp och lyckas nästan fånga skattsökarna. Oväntade situationer uppstår i jakten på skatten, som till sist visar sig vara något annat än vi tror - något som med fantasins hjälp kan förvandlas till något annat.....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ställ Gud till svars

Vems ansvar är mitt liv?

6 juli 2015

En bok som passar den som känner för stort ansvar och tar på sig för mycket skuld för att livet blev som det blev. En befriande bok, som visar på Guds ansvar, Guds roll i våra liv. En lättillgänglig bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

12 veckor till friskare liv och smalare midja

Inspirerande och lärorik hälsokur!

6 juli 2015

Detta är en toppenbok. Rolig att följa, som en guide, vecka för vecka. Man lär sig mycket om näringsämnen under vägen, lagom mycket information som man kan använda i alla sammanhang. Det är vanliga råvaror, enkla recept, ingen extrem variant av kost. Jag är nu inne på fjärde veckan bara och midjemåttet minskar, jag blir lättare och får mer energi!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tre starka kvinnor

(enbart betyg)

6 juli 2015