Användarprofil Åsa / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Åsa

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Djävulsdoften

Sämre än de tidigare

28 november 2016

Denna bok var betydligt rörigare än de tidigare i serien - jag tyckte inte speciellt mycket om den. Har tyckt väldigt mycket om de tidigare böckerna dock.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skymningsflickan

Wennstam levererar!

14 maj 2016

Riktigt bra bok, väsklskriven, bra språk och fint utmejslade karaktärer.
Inte den allra bästa av Wennstam men inte långt ifrån! Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Avdelning 73

Riktigt undermålig!

14 maj 2016

Nej - det här var ingen höjdare! Den lät bra till att börja med men varken karaktärerna eller handlingen känns spännande eller logisk. Alldeles för ogenomtänkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett förvridet sinne

Bottennapp!

19 juli 2004

Jag har läst alla Minette Walters böcker och tycker att de är mycket ojämna. Allt från de suveräna "Mörkt rum", "Skulptrisen" och "Dödlig list" till bottennappen "Eko", "Bränningen" och denna "Ett förvridet sinne". Boken är rörig och har en handling som inte känns trovärdig. Den har svårt att fånga mitt intresse. Många gånger får jag bläddra tillbaka och läsa om för att jag har tappat tråden.
Jag tycker också att karaktärerna i boken känns tama. Sammanfattningsvis en bok som gjorde mig mycket besviken. Jag har svårt att minnas handlingen trots att jag läste ut boken för en månad sedan.

Slutligen har jag svårt för Walters stil att lägga in brev, tidningsurklipp och dylikt för att föra handlingen framåt istället för att väva in detta i den löpande handlingen. Det känns lite lojt att göra så.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej