Användarprofil Susanne / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Susanne

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Leilas guldkant på vardagen

Allt jag lagat har blivit underbart gott!

16 september 2011

Den här kokboken innehåller verkligen några riktigt bra recept. Potatisgratängen med kantareller, rödvinssåsen med chipotel och ricottapannkakorna är riktiga favoriter som jag och min tillika matglada pojkvän lagar om och om igen.

Boken är inspirerande och härlig att bläddra i. Mixen av recept med allt från pannkakor till drinkar och musli gör att man alltid tycks upptäcka något nytt recept varje gång man tar fram boken och bläddrar för inspiration. Just nu väntar jag på att "Hello Cupcake" ska landa i brevlådan! Tills dess bläddrar jag vidare i denna och mina andra kak-och bakböcker signerade Leila!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bröd från Brunkebergs Bageri

Fantastiska knäckebröd

12 september 2011

Är något av en kokboksfantast och den här boken är både vacker, underbar att titta i och inspirerande! Älskar när man lagt tid på layouten och bilderna. Naturligtvis måste också recepten vara lätta att följa och ge ett bra resultat även för hemmabagaren. Har gjort knäckebröden och de blir underbart goda! Dock stämmer det som Helene säger; "Det är inte svårt att baka knäckebröd med det tar tid", men det är det väl värt när man kan njuta av hemmabakade knäckebröd i veckor framöver! Ser fram emot nästa bok, Sötebröd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej