Användarprofil AnneMarie / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av AnneMarie

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Det tyska huset

En speciell ton har boken

9 november 2017

Tar en stund att komma in i boken från mitten ungefär så börjar den bli spännande. Därför en trea tog för lång tid att komma in i handlingen.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Italienska nätter

Fängslande bok

2 juli 2018

Så bra att jag inte kunde släppa ifrån mig boken en ung kvinna som hittar sin identitet i det fattiga Italien och upplösningen sätter allt på sin spets för denna kvinna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

1793

Fantastisk bok

8 april 2018

Oj,oj vilken bra bok sträckläste, kunde inte släppa ifrån mig den, gav inte 5 stjärnor därför att jag är trött på alla makabra beskrivningar om likdelar och hur det styckats den här boken är inget undantag. Hoppade över vissa sidor. Varför tror snart alla författare att det är intressant för läsaren. Annars är den oerhört bra längesen jag sträckläste en bok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som om du inte fanns

Boken okej men inte mer

15 augusti 2017

Ser att boken fått väldigt bra betyg av andra men tyvärr har jag svårt för böcker av den här typen. Läste ut den men handlingen var seg håller mig mera till romaner och spänning med annat innehåll. I min ålder har man redan gått igenom alla känsloladdade situationer i livet så man orkar inte med tjafs i böcker också. Det har man fått nog av.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej