Användarprofil May / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av May

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Slutstation rättspsyk : om tvångsvårdade kvinnor som...

Sanningens ögonblick

14 november 2011

Det gör mig glad att någon som varit med om bestämde sig att skriva den boken, som säkert många få känna sig i, åtminstone en del som varit med om liknade situationer i livet. Den berättar om hur är det i verkligheten, vad som pågår bakom dörrarna till mottagningar och hur de personena verkligen ha det. Problematiken är alvar och teman är inte just den som många gärna pratat om öppet, men jag hoppas att denna bok öppnar både ögon och öron hos folk och få de att reagera. Det är gripande historier i dagens samhälle som sätter sina spår i många människors liv, inte bara de drabbade utan omgivningen också!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse

Super bra!

14 november 2011

Tycker om att läsa själbiografi böckerna fast jag tror inte att det gå just att jämföra de med varandra, vi är alla så olika som tur är och vissa människor har det "lila extra" som det gör att just de är som de är och att de har någonting att berätta som fångar läsarens intresse!
Det är en underhållande bok, skriven på det sättet att alla kan läsa och förstå denna, med sympatiska inslag blandat med den andra sidan av livet där det vissa har det svårare och tuffare men ändå klarar av det på sitt sätt och få ur det det bästa som de kan det! Samtidigt få man veta mer om den professionella livet vad det gäller fotbollen, och vi människor vill gärna blir informerade eller hur...hur som helst jag skulle vilja rekommendera boken till alla från 7 upp till 77 år gamla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej