Användarprofil Annika Nordlander Finn / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Annika Nordlander Finn

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Fiskarpojkens betraktelser

Tankar från en livsgärning

19 augusti 2018

Finstämd lyrik med reflektioner över livet. Att läsa vid olika skeden och att återkomma till. De ger styrka och glädje och jag vill gärna ge orden vidare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den som ger sig in i leken

Tät spänning i en intrig som överraskar

18 januari 2017

Den mogna och erfarna kvinnliga kirugen byter bana och blir deckare. Denna oväntade medelålders kvinna är deckaren som löser en komplicerad intrig. Till sin hjälp får hon två ungdomar från förorten. Tillsammans smälter de in i stureplansmiljön och fångar upp de lösa trådar som väver denna deckargåta. Fruängen får en välförtjänt plats som centrum för bokens huvudpersoner och boken fångar på en fint sätt Stockholm och dess miljöer och människor. Boken är den första i en trilogi och jag längtar redan att få veta mera om Gunvor och hennes nya karriär och den gryende kärleken till Kjell som kliver in i hennes liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tre dagar i september

Intensiva dagar

18 januari 2017

Läs och njut av boken där tre dagar i september är i centrum för handlingen. Intensiva dagar med möten mellan människorna i den lilla staden och huvudpersonen som flytt storstaden för lugnet och avskildheten. Istället för lugn så kliver Gabriel kliver istället in i en storm av händelser och möten som kommer att förändra livet och den väg livet ibland tar oss. Luna Miller fångar tristess och längtan, kärlek och förtvivlan i en underbar bok som fångar dessa tre dagar och kanske egentligen hela livet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej