Användarprofil Glad bokmal / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Glad bokmal

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen

Bibel för nybörjare

3 maj 2016

Superbra nybörjarbok alt för dig som vill få kost och träning förklarat på ett enkelt sätt.
Lägre betyg då jag önskat förslag på alternativa råvaror i recepten samt mer info om övningarna. Men å andra sidan är jag nörd på anatomi och inte nybörjare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ringens gåta

Nemert levererar som vanligt

9 januari 2015

Som alltid lyckas Nemert binda ihop historiska händelser med mysticism i en berättelse med djup. Man behöver inte ha läst tidigate böcker i serien, men för att få ut maximalt av läsarupplevelsen rekommenderar jag att man läser serien från början.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

När regnet faller : min väg ut ur förlossningsdepres...

Insiktsgivande...

22 augusti 2007

Det här är en bok som ger en bra inblick i hur det faktiskt är att hamna i en förlossningsdepression. Brooke skriver mycket bra till en början, men efter ungefär halva boken börjar hon att upprepa sig. Det är det som drar ner betyget. Boken är läsvärd men man rikskerar att tappa intressen mot slutet. Värd att läsa oavsett om man är kvinna eller man, har barn eller inte.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nattens barn

Personen bakom Tarcy Lords

15 juli 2006

Jag ger inte den här boken en 5:a, trots att det är mycket nära, pga av att den stundtals tappar fokus på den underliggande historien som kunnat skildras på ett bättre sätt.

Jag tycker att "Nattens Barn" ger en bild av personen bakom porrindustrins Tracy Lords - en stak kvinna som utstått mycket, men ändå landat på fötterna.

För alla er som tror, liksom det jag gjorde innan jag läste boken, att Tracy Lords gjorde porrfilm i massor och älskade det, läs den här boken, jag lovar att ni ändrar uppfattning!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En geishas memoarer

Gripande och färgstark!

22 april 2006

Arthur Golden har skapat en mycket trovärdig och färgstark berättelse om hur en geishas liv kan se ut.
Boken är otroligt fängslande och tvingar läsaren att bara läsa ett kapitel till, för att sedan bara måsta läsa ett till! Jag läste ut denna bok på ett par dagar vilket innebar att nattsömnen fick "stryka på foten", men det var det värt :)
Jag har fått en helt ny syn på en geishas liv och leverne.

Är du det minsta intresserad av Japans kultur, är denna bok ett måste! (Annars finns den som film också, men personligen föredrar jag boken!)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej