Användarprofil Nettan / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Nettan

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Det vi glömde säga

Underhållande och dråplig humor

27 mars 2021

En modern och uppskruvad kärleksroman med vardagsromantik med galghumor som utspelas i nutid. Inte ett tråkigt kapitel , även om en del tar upp svåra problem på ett mer humoristiskt sätt som man kan ha i en familj och med släktingar. Huvudpersonen Ella är nyskild och tar väl inte skilsmässan på bästa sätt, utan hon kommer på en ganska idiotisk lösning hur allt ska bli bra igen mellan dem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Goodbye, Narcissist; Hello, Self-Love

Kortfattad men bra

27 mars 2021

Denna bok är som ett smakprov på hur man förenklat ska ta sig ur ett förhållande med en narcissist. Den är tunn och kan läsa på bussen istället för en tidning. Den ger mersmak och det känns som om hela boken tog slut alldeles för fort och blev ifylld med adress och telefon nummer som inte är relevant om man bor i Sverige.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ask and It Is Given

Bästa boken någonsin!

22 januari 2021

En bok som alla borde läsa egentligen, men det är nog inte alla som är redo att läsa en bok av detta slag. För den handlar om ditt inre , dina tankar och dina känslor som man lär sig att arbeta med istället för mot. Flummigt och konstigt kan man tycka eller fantastiskt och inspirerande , beror på var i livet man är på det mentala planet. Det är en bok som man inte bara läser och sedan lägger ifrån sig och glömmer. Den följer med hela livet som en god rådgivare till självhjälp för en enklare tillvaro och för en ständig mental utveckling.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fyra grundstenar till ett bättre liv : guide till pe...

En fantastisk läsupplevelse!

14 maj 2015

Så enkelt skriven med stor visdom och kunskap om hur man kan vända ett i liv i mörker och släppa in kärleken till livet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej