Användarprofil Leo Cheiron / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Leo Cheiron (Österlen)

Antal betyg: 17
Antal recensioner: 17

Massutmaning : ekonomisk politik mot utanförskap & a...

ÅRETS mest angelägna bok!!!

24 februari 2017

Ett måste för ALLA - som vill veta det som våra folkvalda (?) medvetet fördunklar, bortförklarar och inte minst vågar ta tag i.... ÅRETS mest angelägna bok!!! LÄS DEN - och befria ditt intellekt från dumhetens politiska elit!

8 av 10 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besatthetens inferno

Den sk Rikspolis (chefen? - bör svettas !!

7 september 2017

Woah

Lennart Lelle Matikainen och Richard Carlsson - har verkligen förstått, dvs gett den bild av "verkligheten", som vi medborgare ser av det som sker i det banala Åsna-Nisse-Landet - styrt av en samling - ja, vad är de???

LÄS - boken och få en bred insikt - från två män som sett, hört och nu även kan förmedla - DET som den styrande eliten (säkert via direktiv från NWO) döljer för oss... Ruggigt skadande - då merparten av den svenska befolkningen anser nog, och fortfarande, att polisens främsta uppgift, i enlighet med lagen, bör vara att bekämpa brott och att säkerställa medborgarnas trygghet. Mera specifikt anser vi nog, också fortfarande, att poliser som bevittnar bilbränder SKA ingripa för att genast avbryta den brottsliga verksamheten och att skyndsamt lagföra brottslingarna. Framför allt anser VI, - fortfarande, - att det är helt avgörande att poliser inte viker undan för kriminell våldsutövning, att det inte är acceptabelt om kriminella tillåts frita kumpaner som blivit arresterade, och i synnerhet inte om kriminella släpar ut polismän ur polisbilar och sedan kör iväg med deras fordon. Som - OM du inte har annat bok att välja - så väl denna bok - först!!!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spinndoktorn

Spinndoktorn - för mig att "gå i spinn" på politik

31 januari 2020

Spinndoktorn - för mig att "gå i spinn" på politik.. . och då explicit SAP...

Jag är medveten om att delar av boken är och ska betraktas som - FICTION....

Jag tror det var Einstein som sa: Fantasin - har inga gränser" . Hade Albert levt - så hade han insett att politiskt rävspel med ett helt folk på brädet - med astronomiska mått - överträffar hans devis...

SAP.s hyckleri - hade och har ingen gränser!

LÄS - för he-he boken och bli ENLIGHTEND .

Stort TACK till Anders Jallai - du gjorde det igen! Nu ser jag framemot Modin nr 11 under 2021 - dvs som en brandfackla att tända inför valet 2022... Landets ödesval - om att förbli svenskt - eller dess motsats via SAP.

Detta är MIN tolkning - efter ha läst Spinndoktorn - GRYMMA sanningar - bortom "opålitligers" postmodernism

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Om tyranni : tjugo lärdomar från det tjugonde århund...

Varför i vår tid - ÄR inte lärdomar värdefulla???

10 oktober 2017

När jag läser Timothy Snyders bok - Om tyranni - så slås jag mest och först av:

- VARFÖR i vår tid - ÄR historiska lärdomar av noll och inget värde??

VAD har hänt med och i nutidsmänniskan, som gör att vi (inte alla så klart) medvetet bortser att förstå att devisen -> Tillbaka till Framtiden - är den balansvåg, som ger just ordet BALANS i förnuft och handling det värde - som den upplysta människan tjänar mest på - kanske även i pengar.... DET är ju Homo Economicus som regerar världen och värden idag, så jag fastnade specifikt för följande rader av Timothy Snyder:

Att misstro FAKTA - är att misstro FRIHETEN. Om ingenting är sant, kan ingen kritisera makten, dvs det finns ingen grund för att göra det! OM ingenting är sant, är allt bara ett spel.... DÄR den fetaste plånboken bekostar de mest bländande strålkastarna....

FUNDERA på detta - du läsare!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Folkvandring : en kort vägledning till vår tids migr...

Verkligheten - sedd med öppna ögon !

12 juni 2017

Oj oj.... vilken bok!

Underbart att få läsa annan fakta - än den korrigerade variant, som delges oss via svenska "opålitliger" och deras bakbunda media... (inkl SVT!)

LÄS BOKEN - för tusan - och se hur även DU kan rädda dig ifrån det sjunkande Moder Svea skeppet - där rorsmannen drogats - och besättningen är beredd att dö.... i förblindad, naiv trolldom!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hjärtats väg : att hela och helas med kärlekens kraft

Kärlekskommunikation behövs mer än någonsin <3

2 mars 2017

Kärlekskommunikation behövs mer än någonsin - om inte för annat som motvikt till all skit som sprids via våra köpta MSM (MainStreamMedia) .

Boken - har blivit som en vägvisande GPS - för mig om HJÄRTATs KRAFT... och än mera efter ha deltagit i universal hearts sammankomster i Göteborg - via Jörgen Tranberg - Han är ju delförfattare - och oerhört sakkunnig i bl.a medicin och kvantfysik,

LÄS - för tusan boken -och känn din enorma potential!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Natos hemliga arméer : Operation Gladio och terroris...

GRYMT ANGELÄGEN BOK - för dig som VÅGAR se !

2 mars 2017

GRYMT ANGELÄGEN BOK - för dig som VÅGAR se en verklighet - som existerar bredvid den du själv ser... EN kuslig bok - om hur Den Djupa Statens operativa, närverk Arla Gryning (med stöd av Nato) - gör som de behagar i Sverige - och ser till att det kaos som råder (landet kallas ju numera för Absurdien) - är ett medvetet sådan - för att ta bort Nationalstaten - och via NWO ( The New World Order ur US NSC) - skapa något som mer liknar en Demodiktur a la DDR... Jag skriver inte vem som stöttar denna NWO - men minst 2 fd Statsministrar ser NWO som en framsyns lösning...

MEN - frågan är -> FÖR VEM och VARFÖR... LÄS - FÖR TUSAN BOKEN!!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och han...

Sveriges mörka sidor.-(

17 maj 2016

Gunnar Wall gör en helt suverän analys och research kring händelser, motiv och troliga tillvägagångssätt i att slutligen eliminera Olof Palme...med minutiös professionell yrkesmördarskicklighet. Jag tror det är en fördel att själv ha varit med under den period, då Palme var såväl obegripligt hatobjekt (rena rama fredagsmys är dagens politikerförakt), som en levande tändfackla i att inge hopp hos den vanlige medborgaren - bort från Homo Economicus girighet och förslavande härskartekniker och i att bruka hemliga likvidationsgrupper med bred yrkesförankring i hela Sverige, dvs den makten som egentligen styrde Sverige då - och troligen gör än idag. ÄR det någon som tror att Anna Lindh blev utsatt för en ensam galning??? Nej - troligen samma gruppering som 1986, som låg bakom.... så Löfvdén bör hålla sig inom ramarna - och inte reta upp dem som ingen får ha synpunkter på.... Stay Behind - and say nothing!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den högkänsliga människan : konsten att må bra i en ...

En mycket angelägen bok... inte bara för HSP

5 mars 2014

Angelägen OCH klart bra bok! Jag har läst "Drunkna inte i dina Känslor" - och fick här mera kött på benen utifrån en forskares långa arbeten. Jag känner igen mig och inser än en gång varför jag är som jag är, mina "problem" på arbetsmarknaden" i att vara "annorlunda i tanke och handling. I boken finns verktyg för oss HSP att hantera våra liv - MEN bäst vore om alla de andra 80% av befolkningen läste boken... säger jag, som en 7:a via Enneagrammet och ENFP via Meyer&Briggs...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej