Användarprofil Hanna / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Hanna

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

För dig blottad

Bra början

16 mars 2013

En riktigt bra början, men efter halva boken blir det upprepning på upprepning. Samma händelsekedja med samma förtecken men i olika situationer. Eva blir svartsjuk, de har sex, allt är bra.
Jag hoppas att nästa bok inte fastnar i handlingen på samma sätt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Femtio nyanser av honom

Inte vad jag hade trott.

8 april 2013

Författaren vill att vi ska associera till BDSM, utan att denne verkar ha någon koll på vad BDSM innebär.Sedan målar hon fram en bild av att Christian, eftersom han är känslomässigt förstörd, dras till BDSM och måste räddas från sig själv. I det här fallet kan hans dragning till BDSM vara ett symptom på hans själsliga sår, men trasiga själar har egentligen inget med BDSM och göra, och människor som njuter av det är varken sjuka eller måste räddas. Du sugs in i en historia utan dess like. Men det är en bok skriven av en kvinna för kvinnor.Allt är "tillrätta lagt" för att passa det som kvinnor tros vilja ha.Ur sexsynvinkel är den inte tillräckligt vågad eller tillräckligt konservativ. Den är placerad i ett ingenmansland mellan de två. Boken rekommenderas till dem som vill läsa om en kvinnas väg att hitta sig själv och sin egen sexualitet i en helt ny värld, och inte har något emot att den även innehåller beskrivningar av vad som får henne att börja formas till den hon kommer att bli.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Slaktaren

Den har sina stunder

1 mars 2012

Den är inte dålig även om den inte är vad jag förväntade mig. Författaren har på ett väldigt skickligt sätt fått rått kött att bli sensuellt, något som genomsyrar stora dela av boken.
Men med tanke på vem som har givit ut boken, hade jag förväntar mig lite mer av den. Lite mer vågat, lite mer sex, lite mer detaljer. Lite mer av allt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den sjunde natten

Kass

9 januari 2012

Boken är i mitt tycke rent ut sagt skit kass. Jag förstår inte var erotiken ligger i att två människor möts på ett hotellrum, 7 gånger, med strikta regler för varje gång. Det känns som om erotiken är uppbyggd utefter principen att regler är erotiska.
Hade jag vetat att sådan här smörja publiceras, hade jag kunnat bli miljonär för länge sedan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skörda nya smaker : en upptäcktsresa i trädgården

Besviken

10 juni 2019

Precis som en annan person har skrivit, är den främst för personer som odlar i zon 1 och 2. Väldigt dåligt utbud för oss andra. Vi kan till viss del ta nytta av boken om vi har ett bra ställe att övervintra plantor på. Jag hade mycket större förhoppningar om växter som skulle klara sig utan en massa hjälp (eller inte alls) ovanför zon 2. Det finns massor av ätbara växter som du kan odla i kallare zoner som inte är med här. Med de var kanske inte tillräckligt flashiga?

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej