Användarprofil Johan, Uppsala / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Johan, Uppsala

Antal betyg: 6
Antal recensioner: 4

Rockefeller : en klimatsmart historia

Faktaspäckad ögonöppnare

12 januari 2020

Ett omfattande och välskrivet arbete om Rockefellers inflytande I biobränsle och klimatfrågan genom historien. Gedigna referenser visar att det inte är påhittade konspirationsteorier av författaren, utan en välgrundad inblick i maktens korridorer. Rekommenderas varmt!

7 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Greatness Guide: 101 Lessons for Making What's G...

Inspirerande

22 februari 2020

Korta stycken, ofta 2-3 sidor, med mycket inspirerande tankar att själv reflektera över. Hög igenkänningsfaktor om man som jag ibland funderar över livet. Perfekt att ha på sängbordet och läsa några stycken då och då. Gillade den bättre än "Munken som...". Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stiftelsetrilogin

Ett måste!

10 november 2019

Ett måste för den som gillar träffsäker samhällskritik och intelligenta framtidsvisioner blandat med spännande maktintrigerande i en galax som inte är långt, långt borta. Bara att gratulera att den nu finns i nyutgåva för dig som ännu ej läst den. Fortsätt sedan med de kompletterande romanerna som kronologiskt utspelar sig före och efter denna trilogi. Mycket nöje!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Växla ner : 77 sätt att leva bättre på mindre

Lite trevlig

16 oktober 2019

En liten, trevlig bok om författaren funderingar runt livet och ekorrhjulet. Om man själv redan funderat en del på detta kan kanske boken upplevas som att den inte tillför så mycket, men kan å andra sidan bekräfta och stötta i att göra något åt den egna situationen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hon, han och hjärnan

(enbart betyg)

22 februari 2020