Användarprofil Anna / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Anna

Antal betyg: 6
Antal recensioner: 5

Glada änkan

Möte jag vill läsa mer om

26 februari 2014

Att man är både mormor och änka betyder inte att man glömt. Glömt pirret eller känslan av att vara på väg till ett möte med någon man verkligen, verkligen vill träffa. Även om jag till skillnad från huvudpersonen Hanna är vare sig mormor eller änka får Malva B mig att leva in i den känslan, njuta och att se fram emot att läsa mer om Hanna och hennes Daniel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gruvan

Riktigt bra och spännande SciFi där man lever sig in...

19 juli 2013

Riktigt bra och spännande SciFi där man lever sig in handlingen. Upplösningen överraskar och fick mig att tänka till.
Jag rekommenderar även Peter Du Rietz "Elaka anteckningar" och "Jag hör vad du säger". En helt annan genre men kul och underhållande läsning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Elaka anteckningar

Jag är glad att jag inte jobbar tillsammans med Gunnar...

19 juli 2013

Jag är glad att jag inte jobbar tillsammans med Gunnar Svensson - han är minst sagt svår att tycka om! Men den här boken gillar jag; rolig, råsynisk och mitt i prick. Läste faktiskt uppföljaren "Jag hör vad du säger" först och kan rekommendera även den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag hör vad du säger

Blaha-skratt? Ja, när jag läste om Gunnar Svenssons...

19 juli 2013

Blaha-skratt? Ja, när jag läste om Gunnar Svenssons vedermödor var det inte försynta pärlande skratt som gällde utan rejäla "blaha-garv". Han är så patetiskt och osympatisk men jag kan ändå verkligen leva mig i hans förvåning över att saker bara blir som de blir och inte alls som han tänkt sig. Bra skriven och riktigt kul. Rekommenderas!
Rekommenderar även föregångaren "Elaka anteckningar". Jag läste den efter att jag läst "Jag hör vad du säger" och den gav en hel del bakgrund men men båda novellerna/böckerna fungerar bra var för sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Smekmånad : en novell ur Begär

NSFW - dvs inte lämplig att ladda ner på I-paden du...

29 maj 2013

NSFW - dvs inte lämplig att ladda ner på I-paden du delar med dina arbetskamrater, men riktigt läsvärd. Tanken på att det finns "dolda" samhällen vid Rivieran är kittlande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Begär : oanständiga berättelser

(enbart betyg)

3 maj 2018