Användarprofil Bufflan / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Bufflan

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Real Ghost Stories

Spökligt bra

13 november 2017

Älskar podcasten och boken är i exakt samma stämning som podcasten. Det bästa är att boken inte skulle existerat utan podcasten och lyssnarna.

Vill du ha något spöklikt så rekommenderas denna bok och podcasten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Ocean at the End of the Lane

Ännu ett mästerverk.

27 februari 2014

Spänning och skräck fyller denna underbart vackra berättelse och det är inte svårt att förstå från första ordet att det just är Gaiman som har skrivit denna bok. Med hans traditionella mörka fantasy och ordval så blir detta verkligen ännu ett mästerverk.

Boken trollbinder en från första sidan ända fram tills sista ordet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Staden som försvann

Klassisk skräck med vampyrer

16 januari 2012

Jerusalems Lot i Maine är en typisk amerikansk småstad. En sensommardag kör författaren Ben Mears sakta in i staden. Han har vuxit upp där och återvänder nu för att skriva en roman om staden och driva ut barndomens alla spöken. Men så blir det inte, för något håller på att hända med Salems Lot.
Denna bok fångade mig helt klart från första sidan, det är något speciellt med småstäder där det händer något och det märks tydligt att han är inspirerad av H.P Lovecraft då de båda har låtit sina historier att utspelas i New England. Har du sett filmen eller tom funderat på att börja läsa något av King så tipsar jag er verkligen er om denna bok.
Jag erkänner att jag är svag för vampyrhistorier och har länge funderat på om jag vågar mig på något av King , men detta var helt klart en bok som fångade mig. Att han även har tagit sina karaktärer smått från Dracula märks tydligt med.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej