Användarprofil Anna / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Anna

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Trettiofem vantar

Vacker och smart bok

24 oktober 2018

För det första är den en fröjd för ögat. Maja är exceptionellt bra på att ställa i ordning scenarier som får hjärtat att banka och fingrarna att längta efter att skapa.
För det andra är det en informativ och intelligent bok. Varje vante är så helt igenom perfekt att inga ändringar behöver göras. Och om jag gör det så får jag repa och göra som hon föreslår. Hennes stil är ganska lågmäld men hennes passion för perfektion parad med kreativitet lyser igenom i beskrivningarna. Tack Maja!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Våran hud, vårat blod, våra ben

Värst av allt är kärleken.

2 maj 2017

Jag gråter aldrig så mycket som när jag läser John Ajvide Lindkvists böcker. Hisnar, fasar, äcklas, grinar, känner och ler igenkännande om vartannat. Jag vill bara ha mer!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Himmelstrand

Makabert fantastisk!

2 maj 2017

Jag är ju helt såld på Johns böcker och den här gjorde mig inte besviken! Jag älskar att man aldrig kan vara säker på något utan blir ideligen överraskad. Just denna bok går djupare i i den mänskliga tanken och det passade så perfekt just nu. Jag ägnade en lång bilresa åt att gå igenom hela boken i tanken och hur det gick med alla karaktärerna. Det känns som om de är gamla bekanta när man stänger boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

10 år - Dagbok för åren 2017-2026

Hellre dagbok än väderbok

2 maj 2017

Jag skulle önska större utrymme för dagbokshändelser än för väder. För mig är inte vindstyrka och riktning intressant. Annars bra, vacker och gedigen bok som tål att sparas och läsas många gånger.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej