Användarprofil Mats Wallin / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Mats Wallin

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Den sista måltiden

Förtätad stämning - djup och varm dialog

2 mars 2020

Författaren lyckas verkligen få handlingen och orden att bli oerhört autentiska. Jag kände att jag var förflyttad till första parkett på Dramaten. Kunde se huvudpersonerna och känna atmosfären. Ett tungt men ändå så vackert drama om de svåraste frågorna i livet, om Guds ansvar kontra det personliga ansvaret. Den sista måltiden är skriven på ett rakt och enkelt sätt, frågeställningarna blir kristallklara, Inte något tillkrånglat Norén-drama. Gripande och berörande läsning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Flickan i fönstret

Spännande och dramatisk

8 januari 2018

Ett mycket gott betyg, jag ville inte sluta...sträckläste boken. Mycket spännande. Maria är både en skicklig författare och dramatiker. Boken är så fylld med händelser och tankar att jag ser framför mig typ en Netflix-serie i 10 avsnitt. Måtte det bli så.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den vita delfinen

Borde bli TV-serie....

6 november 2017

"Gick inte att slita sig! Det var också en tuff läsning, så jobbigt att läsa om barn som far illa. Samtidigt går det en röd tråd av verkligt fin syskonkärlek genom hela boken. Maria är ju en fantastisk dramatiker.

Boken borde bli film. Något för t ex Netflix?"

Mats Wallin

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den vita delfinen

Manisk sträckläsning

9 januari 2017

Gick inte att slita sig! Det var också en tuff läsning, så jobbigt att läsa om barn som far illa. Samtidigt går det en röd tråd av verkligt fin syskonkärlek genom hela boken. Maria är ju en fantastisk dramatiker...Boken borde bli film. Något för Netflix?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej