Användarprofil Anna S / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Anna S

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Vardagsträna : träna enkelt hemma med handduk & sjal

Mycket bra övningar

11 april 2017

Äntligen en riktigt bra träningsbok för oss som vantrivs på gym och vill ha enkla bra övningar att göra hemma. Övningar passar jättebra att göra när kroppen vill få igång cirkulationen eller när kroppen behöver bli starkare. Fina bilder, enkla övningar och effektiv träning i denna bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fetmakoden : nyckeln till varaktig viktnedgång

Äntligen tydlighet

11 januari 2021

Bästa boken inom ämnet. Konkret, tydlig och hoppingivande. Har läst boken två gånger och sedan läst om delar ur boken flera gånger. I slutet av boken finns komprimerade men värdefulla råd att följa. De är lättare att följa samtliga råd där när hela boken är läst ordentligt. Det här är en mycket bra bok för både ung och gammal.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och s...

Informativ och lättläst

26 juni 2015

En bra bok för all kvinnor. (Borde vara obligatorisk för alla som jobbar inom vården).
Boken innehåller information om hormonbalanser, symtom och behandling respektive symtom och behandling för obalanser i signalsubstanserna (tex serotonin). Boken är lätt att läsa och förstå och den är inspirerande och hoppingivande. Så härligt med en specialist inom kvinnovård som INTE förespråkar p-piller och antidepressiva läkemedel (med obehagliga biverkningar) som lösning för kvinnor. Så hoppingivande också med en specialist som tar kvinnors besvär på allvar och har konkreta råd för att komma tillrätta med problemen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej