Användarprofil Sarah123 / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Sarah123

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

Gör ditt barn rikt

Lättläst och med handfasta tips

12 januari 2020

En perfekt bok för alla som vill få bättre koll på privatekonomin, oavsett om det gäller att spara till ett barn eller till sig själv. Handfasta tips och bra förklaringar som gör att man fattar hur saker och ting fungerar och hänger ihop. Dessutom: rolig och lättläst, vilket inte alltid är fallet för böcker om ekonomi.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre

Intressant men konstig layout

10 oktober 2020

En spännande och faktabaserad bok som med stöd i forskning presenterar varför och hur vi bör träna för att må så bra som möjligt - bra läsning! Tyvärr dras betyget ner av lite knepig layout: ovanliga typsnitt och text i svart och grått blandas. Just den layouten passar inte mig, men kanske upplever andra det som att boken flödar bättre såhär? När man kommer över layouten och typsnitten är det dock en lättläst och intressant bok, som presenterar sitt koncept på första sidan och sen spinner vidare på det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Varför finns jag?

Bra bok om assisterad befruktning

10 oktober 2020

Jättefina bilder och underfundig text, men värt att notera att boken enbart handlar om assisterad befruktning: en mamma som får spermier från en stork-fabrik. Jag trodde nog att boken tog upp flera olika befruktningssätt och sätt att bli till/få ett barn på, men denna boken fokuserade speciellt på assisterad befruktning. Rolig o spännande, men vi behöver komplettera med böcker som berättar om andra sätt att få barn på också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Historieläraren

Spännande och annorlunda med bra tempo

12 januari 2020

En välskriven bok om ett ovanligt ämne, där författaren lyckas få berättelsen att kännas rimlig. En mycket bra bok som ger upphov till diskussioner och tankar - perfekt för en bokcirkel

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Djuren i skogen ABC

Jättebra för både stora och små

12 januari 2020

Härlig alfabetsbok med fantastiska bilder där det finns mycket att titta på. Berättelserna på varje sida (varje bokstav) är roliga och fyndiga för både vuxna och barn. En solklar klassiker som håller länge!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej