Användarprofil Esbe / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Esbe

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Oxford Russian Dictionary

Bra för nybörjare och lite mer vana ryskatalare

28 mars 2014

Fullträff för den som vill lära sig ryska bra. Roliga små rutor med förklaringar finns här och var i boken och den är lätt att hitta i. Luftig och inte så ihoptryckt som ordböcker kan vara ibland.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Norstedts ryska fickordbok - Rysk-svensk/Svensk-rysk

Perfekt för den på resande fot

2 mars 2014

Jag är otroligt nöjd med denna. Som studerande med många olika platser att vara på är denna lagom informativ när stora ordboken och internet inte finns till hands. Den kompletterar även min äldre ordbok genom att ha ord som den saknar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

501 Russian Verbs

Bra att kunna slå upp verb och ha hela listan. Extra...

26 november 2013

Bra att kunna slå upp verb och ha hela listan. Extra bra för de oregelbundna! Verben är snyggt uppradade och det finns flera förslag på hur de kan användas i meningar. Alltid bra med exempel för att få ett grepp om hur ord passar i språket.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grammatiskt ABC : grammatiska termer och begrepp för...

Grammatikens grunder beskrivs tydligt och bra! Här får...

19 september 2013

Grammatikens grunder beskrivs tydligt och bra! Här får läsaren en känsla för dels hur svenskan fungerar i förhållande till engelskan, men det ges också en grund som fungerar för vilka språk man än ska ge sig in på.

För att lättare kunna lära sig språk är det viktigt att förstå hur de är uppbyggda, man behöver inte tycka att grammatik är roligt men man behöver förstå vikten av dess roll i språket för att lättare ta till sig det. Och det får man hjälp med genom denna bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej