Användarprofil Gerbera / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Gerbera

Antal betyg: 56
Antal recensioner: 5

Lev helt enkelt : och vägen dit

Viktig, värdefull och vacker

30 januari 2018

Jag faller direkt för den här boken. För det första är bilderna och layouten väldigt vacker. Och för det andra är den inspirerande och tankeväckande att läsa. Det kryllar av personliga exempel och förslag på hur jag själv kan skapa förbättringar och förenklingar. Allt följer ett flödestänk och kopplas till japansk klokskap.

Jag har också läst en av författarnas tidigare böcker Från Frustration till Flow med Lean@Home. Den handlar om samma grundtema, men böckerna presenteras på olika sätt och kompletterar varandra väldigt bra.

Just nu är Lev helt enkelt en coffeetablebook i mitt hem. Jag bläddrar och läser ofta i den.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Från frustration till flow med lean@home

I min familj söker vi ständigt nya vägar att hitta ett...

21 november 2013

I min familj söker vi ständigt nya vägar att hitta ett bättre flöde hemma för att förenkla, frigöra tid och hålla oss gladare. Den här boken är en fantastisk vägledare som ger bra och konkreta råd baserat på en intressant japansk modell. Den ger många aha-upplevelser och är så inspirerande att man med glädje vill ta tag i nya projekt direkt. Jag rekommenderar den varmt, oavsett vilken familjesituation du har och hur kaotisk eller ordnad din hemtillvaro är. Boken kan ge inspiration till alla. Jag kommer att använda den som en inspirations- och uppslagsbok under lång tid framöver.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

OUTSTANDING in the MIDDLE

En strålande bok!

9 februari 2021

Informativ, inspirerande och kompetenshöjande för ledare. Här finns både människofokus och resultatfokus. Jag hade önskat mig den här boken i början av min karriär som ledare, men har glädje av den även som erfaren i olika ledarroller. Lättläst på engelska.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så får du bättre möten på mässan

För alla som är eller vill bli mässproffs

12 april 2017

Efter många dagar i mässmontrar för olika företag under många år, känner jag mig som ett mässproffs. Jag läste boken för att se om jag kunde lära mig något nytt. Och det gjorde jag! Lättläst, klok, idérik och tankeväckande. Läs den, särskilt om du är ny på mässgolvet. Eller om du är veteran som jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

From frustration to flow with lean@home

This book makes a difference

8 januari 2016

Anyone who has a need and wish for a less stressful and more harmonic life will find great inspiration, learnings and insights in this book. It is based on the lean concept and applied on family life, but would fit any household - big or small.

The book is neat and easy to read. There are advice and processes that can be used instantly and give a quick result. There are also processes that will give a more general effect on the household. Actually the effect goes much further, since a harmonic life at home will effect the rest of your life too.

Read it! It will make a positive difference in your own and your familys' life and lifestyle!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gråräven

(enbart betyg)

3 maj 2018

Den vackra kullan kommer inte igen

(enbart betyg)

3 maj 2018

Innebandypiraterna

(enbart betyg)

3 maj 2018

Gråräven 3 Här slutar vägen

(enbart betyg)

3 maj 2018