Användarprofil Lindzy / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Lindzy

Antal betyg: 14
Antal recensioner: 10

Snacka snyggt : modern retorik

Fantastisk bok

31 maj 2012

"Snacka snyggt: modern retorik" är en bra och läsvärd bok som sammanfattar på ett enkelt sätt allt tänkvärt inom hur man snackar snyggt och hur man får människor att lyssna. Det finns en charm genom hela boken och ger mycket information på ett lättläst sätt med bl a författarens egna erfarenheter och olika övningar. Passar både yngre och "gamla rävar" som vill lära sig mer. Det är aldrig försent att öva på att snacka snyggt!

Boken har gett mig en annan syn på hur jag skulle kunna föra en diskussion, presentation etc och även ta med mig det in i vardagen. Jag trodde aldrig att jag själv skulle kunna ha användning av att "snacka snyggt" men inser att man bara har att vinna på det. Boken är ett bra verktyg till att bygga upp sig själv och jag kommer att ha boken som min personliga lärobok, en bok att gå tillbaka till och ta hjälp av. Detta är en bok för alla, läs den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Shining - Varsel

Spänning på hög nivå

29 juli 2019

Jag har aldrig sett hela filmen utan bara de klassiska scenerna men var rädd att det skulle påverka ens egen fantasi och känsla. Men lyckligtvis gjorde det inte det. Boken och filmen, trots det lilla som jag har sett, skiljer sig väldigt mycket från varandra även om de har samma grund. Boken är fängslande, skickligt skriven och väver in de olika karaktärerna perfekt. Man får verkligen en känsla vad de olika personerna tänker och känner och hur hotellet förändrar deras personligheter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väckelse

Kluven

20 juli 2019

Stephen King är skicklig på att skriva, komponerandet av ord till meningar är på topp. Boken i sig får betyg 3,5. Den är absolut läsvärd, om än lite seg i början. Efter halva boken är det nedförsbacke och spänning till sista sida! Man vill såklart veta vad pastor Jacobs har för lurt på gång...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Färjan

Läsvärd och lättläst

21 juni 2019

Om en bok kunde ha åldersgräns skulle det vara 18+ Mats Strandberg sparar inte på detaljer och censurerar inte något. Författaren binder skickligt ihop karaktärerna bra och det finns inte en tråkig sida i boken, hela tiden något som händer. Mot slutet faller boken lite då det går över styr med blodbad och hur den slutar men det påverkar ändå inte bladvändarfaktorn. Fångad från början till slut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jurtjyrkogården

Riktig bladvändare!

9 juni 2019

Spänning från början till slut! Man inte inte tro att boken är skriven på 80-talet. Bra skriven som låter läsaren få sätta bilder till berättelsen utan onödigt beskrivande av omgivning och personer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tjänarinnans berättelse

Besvikelse

9 juni 2019

Boken har säkert en förtrollande charm och fantastisk berättelse, men det är för mycket beskrivande om miljö och runt om. Många ord för ingenting. Hade höga förhoppningar men den föll platt, klarade inte av att läsa ut den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hundar, hus och hjärtats längtan

Mästerverk

30 maj 2012

Lucy Dillon har gjort det igen, skrivit en fantastisk feel good-roman i samma underbara anda som tidigare. En bok som är svår att lägga ifrån sig och som man aldrig vill ska ta slut! Själen blir varm inombords och leendet går upp till öronsnibbarna när man läser boken. Man kan inte annat än bli glad av feel good-romaner. Ett lättläst mästerverk!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Underbar bok

30 maj 2012

Lucy Dillon har verkligen satt ribban högt för feel good-romaner. En bok fylld av värme och kärlek, svår att lägga ifrån sig och en av de bästa böcker jag har läst. Dessutom att få in hundar så bra i en bok gör den oslagbar! Rekommenderas starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

De tre följeslagarna

Det finns hopp

11 augusti 2019

Äntligen känner man igen Stephen Kings förtrollande sätt att skriva. Helt olika den första boken i denna serie som var riktigt dåligt skriven. Tycker ändå man bör läsa den första boken även om man får en kort sammanfattning av den i denna bok.

De tre följeslagarna: Första halvan av boken är toppen, spännande med blandvändarkänsla. Därefter kom iaf jag av mig och kände att de andra karaktärerna hafsades igenom på något vis men fortfarande läsvärd.

Ser fram emot att fortsätta läsa om Rolands äventyr. Efter denna bok känns det iaf lovande.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej