Användarprofil Gunilla / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Gunilla

Antal betyg: 6
Antal recensioner: 6

LCHF på mitt sätt : 100 recept med nästan inga kolhy...

Lite för "ostrikt" LCHF, synd för annars är det en...

29 juli 2013

Lite för "ostrikt" LCHF, synd för annars är det en mycket trevlig ansats men jag förstår att det inte är lätt att hitta balans.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Århundradets sommar : 1913

Upplever detta alster som en första resarch till något...

29 juli 2013

Upplever detta alster som en första resarch till något som kanske skulle kunna bli en läsupplevelse. Det är inte intressant för någon annan än författaren själv, han måste ta flera tag till i detta bokutkast för att det ska bli någonting. tyvärr. Förstår mer och mer varför förlagen och media mfl undrar varför bokläsningen minskat. 'Dags för kritisk granskning av allt skräp som ges ut numera. Tråkigt!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den siste greken

Tråkig!

1 juli 2014

De flesta böcker är numera så innehållslösa och tråkiga så jag som älskat böcker har ledsnat! Ingen kvalitetsgranskning alls alla får ge ut vad de vill!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Femtio nyanser av mörker

Äntligen en författare som kan skriva entusiasmerande...

29 juli 2013

Äntligen en författare som kan skriva entusiasmerande och med innehåll. Relationerna, känslorna berör, dessutom är det en spännande handling i alla tre, för första gången på länge läste jag till det inte fanns en sida kvar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Shantaram

Nu behöver jag inte resa till Bombay

2 januari 2009

Nu sparar jag in på en lång och dryg flygresa, tillika ett besök i Bombay som inte kan ge mig tillnärmelsevis så mycket som denna bok, skriven med en känsla som är ovanlig. Vilken inlevelseförmåga! Jag är verkligen där. Händer inte ofta, tyvärr. Läs den och njut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Direkthandel - en affärsmöjlighet i tiden

Tyvärr inget nytt!

23 mars 2007

Jag hade höga förväntningar! Har länge undrat varför man inte inom universitetsvärlden har undervisat i och forskat inom området detaljhandel. En mycket gammal affärsidé - åtminstone i USA. I Sverige har den varit parias under många år, vilket är mycket tråkigt. Boken bidrog tyvärr inte med något nytt. Gammal skåpmat!
Men det kanske är en början, ser fram emot att flera tar staffettpinnen. Det finns många icke seriösa inom branschen men det gör det inom många branscher. Upp med affärsmöjligheten på bordet - den kan ge både frihet och fantastiska möjligheter, lär vi oss mera
så blir vi duktigare på att se upp med de sk. pyramidföretagen. De finns ju både inom våra traditionella företag och inom MLM och Franschising! Ser fram emot en positiv utveckling.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej